今日返到屋企兔兔唔食野, 可能有10個鐘以上
餵左0.2ml infacol
餵左1.5 spoon草粉
應該有肚痛, 聽到磨牙
call左大圍診所急症, call 2000, call台依個號無左

有無人有大圍急症電話? 定佢已經取消左急症>?
ki*∼ 2009-4-4 12:47:14 AM
急症電話:9339 6842
睇下得唔得..
wesky 2009-4-4 12:57:00 AM
希望兔兔無事 :054:
Cwk 2009-4-4 01:12:59 AM
兔兔食左infacol同埋按摩左肚仔
force feed完草粉之後開始肯食少少草粉
過多陣肯食菜同草, 又活躍番
應該好番好多

Thx all
Cwk 2009-4-4 01:15:03 AM
hello mika~

依家無book急症, 頭先搵唔到...本身keep左一個診所record,
但原來大圍改左電話, 我無update返 ~.~

我觀察下佢有無事先,有唔妥聽日同佢walk in睇betty
Peiian)) 2009-4-4 02:18:57 PM
下....
點解會咁?
磨牙代表d咩?
"初"肚仔佢地會舒服d???
Cwk 2009-4-4 03:44:56 PM
平時玩個種按摩, 兔兔輕力磨牙係舒服
但兔兔覺得痛會大力d磨牙

按摩肚仔係想佢d腸郁
因為肚痛可能係腸停、腸塞、蠕動減慢之類
按摩肚仔都會有用
shanshan 2009-4-4 03:58:21 PM
希望兔兔無事:041:
喵女)) 2009-4-5 12:26:10 AM
小吉都希望小吉快D好返~~#^3_002^#
Peiian)) 2009-4-5 01:47:02 PM
原帖由 Cwk 於 2009-4-4 03:44 PM 發表
平時玩個種按摩, 兔兔輕力磨牙係舒服
但兔兔覺得痛會大力d磨牙

按摩肚仔係想佢d腸郁
因為肚痛可能係腸停、腸塞、蠕動減慢之類
按摩肚仔都會有用

但兔仔吾係吾中意比人攪佢個肚嘅咩?
一按佢咪走囉~?!
Cwk 2009-4-5 03:27:10 PM
應該無摸頭仔個種咁舒服
但佢都唔抗拒呀
抱住係大脾, 輕輕力用手指頭係肚仔度,順住一個方向打轉
兔仔係坐係度, 唔使反轉佢

快速發帖