前日我第一次正式帶兔b出街. 我地上左山頂公園,e~~~~ 一個不錯的狗公園. 雖然要行半個鐘度先到, 但果度勝在乾淨 少人,去果度放兔同野餐都係個唔錯的假日choice.

去相.

reference: http://hk.where.yahoo.com/a/article.html?id=7267
希望下次去會見到大家la~~ 但請愛護場地.

wesky 2009-4-7 10:53:12 PM
影得好靚啊
係咪離新界好遠架 ??
少人真係唔錯喎 ~

係呢  你用咩機咩鏡影架??
riva.)) 2009-4-7 11:02:54 PM
唔係呀~ 就係靈霄角個個山頂之ma.
詳情可以睇返我比個條link.

而用咩機用咩鏡, 其實係我個朋友仔suki 幫我ar.
suki 你見到就覆佢la~
Samuel_so 2009-4-7 11:11:01 PM
我就係果個suki 啦
我今次都係第一次試影兔仔
我用既係Nikon 既D200 + 一支105 Macro 同一支12-24

wesky 2009-4-7 11:17:24 PM

回復 4# 的帖子

你影得好靚啊,  顏色都好靚
請問機身點 set 架??
我岩岩玩 d80 +s50.4咋, 多多指教 ^^
Be_Be_1989 2009-4-7 11:41:37 PM
其實驚唔驚走左去~?
毛神神跑得好快~
我實追唔到佢
Goody09 2009-4-7 11:47:09 PM
係囉...點佢唔走佬既..D相真係好靚..我見到個度有田灌草呀#^80^#

riva.)) 2009-4-8 02:21:42 AM
今次我都係第一次放兔仔, 我開始都有d 擔心.
所以我帶定兔帶, 如佢真係太亂跑就上兔帶.
不過兔b 平時都唔會跑得太快(如佢唔係想逃走),所以都ok 既.
同埋佢個度, 係分幾層,有d 係有欄柵所以唔洗怕佢會跳落山.
不過最好搵多個人幫手睇住,唔係一個人睇成幾個鐘都幾累.
反而要留意下兔兔會否食其他野同附近狗隻.不過個度d 狗主都自律, 我見隻隻都有狗帶.

田灌草.  哈哈~  我媽也留意到!!
小米 2009-4-8 11:02:01 AM
邊張有田灌草? 兔兔可以食?
BB囡 2009-4-8 11:19:37 AM
我都想好似你咁呀...
見到兔兔好似好開心咁..\
但真係幾驚佢地亂食野嫁
兔仔怡v3v 2009-4-8 11:55:02 AM
第2,3,4張都見到兔兔佢跑得好開心...
我都想初五可以咁/_\!
尤尤 2009-4-8 09:28:59 PM
影得好靚啊....
#^64^#
wm20472 2009-4-8 09:35:15 PM
影得真係好好呀~~~~~~:057: :057:

快速發帖