:046: :046:
唔知點解~~~薯仔佢...d派成日玩玩下就會...無拿拿跳起,好難形容,總之怪怪的。

有猜兔友有類似經驗?係點解呢?:050: :050:

好驚:046:
wesky 2009-4-8 12:18:47 AM
#^54^#  跳起代表佢好開心啊~~
Goody09 2009-4-8 12:22:32 AM
高速跑黎跑去..總之跳上跳落..我知佢開心囉
wm20472 2009-4-8 12:29:01 AM
薯仔兄, 你要去 http://mini-house.info/forum-26-1.html 看看啦
薯仔 2009-4-8 01:13:22 AM
:053: o甘都安心好多~~~~哈

thanks
薯仔 2009-4-8 01:13:57 AM
:051: 薯仔兄, 你要去 http://mini-house.info/forum-26-1.html 看看啦

我入唔到:050:
BB囡 2009-4-8 11:08:12 AM
bb囡之前細過成日咁玩...
我睇到都好開心...但而家好小再咁玩lu
BarbaraFok 2009-4-8 11:19:37 AM
係傳說中既兔仔舞呀
你兔兔好開心呀:038:
vice0926 2009-4-8 02:54:26 PM
跳躍
這是代表兔仔感到非常高興時候,便會出現原地跳躍,也會在半空微微反身的,有時更會出現邊跳邊擺頭的情況。
由其是侏儒/貓貓兔,他們更比較愛用跳躍去表達自己高興和非常享受的感。

(((haha..mio & preter最鍾意跳舞!))
cordero 2009-4-8 03:14:02 PM
恭喜~你得左la~~~
從未見過我家珍珍跳兔子舞...唔知係咪因為佢係賓尼#^76^#
jj08 2009-4-8 05:47:39 PM
我隻兔兔係賓尼來的,佢只會亂沖亂撞,:056:
佢剛剛來的時候就有跳的,
而家就少左喇,不過就比較活躍左~:002:
`Shusonbaby||' 2009-4-8 08:02:45 PM
我的coffee也是賓尼
不過佢只會踏到軟林林既野先跳舞-3-
所以佢成日跳上床 跳舞=]
薯仔 2009-4-10 09:17:14 PM
:053: :053:   哈哈  ~~~  真係~~好~~~

不過D兩日~~  佢唔乖,我話佢,佢就冇跳過LA~~D兩日, 因為佢咬野,咩都哎:050:
尤尤 2009-4-11 07:08:58 PM
跳兔子舞...
代表佢好開心啊......
燒雞。﹏。)) 2009-4-14 02:50:55 AM
我隻兔兔都係賓尼
一放出黎玩就狂跳同埋拎頭(仲擔心緊係唔係側頭症)..又衝黎衝去~~~
呢排學識跑跑下甩尾同埋好似人咁反轉身:053:

快速發帖