我都唔知除左糧之外仲有咩係可以吸引佢地注意力...

日日都係用糧引佢地通屋跑....

你地有冇D 咩同兔兔玩的遊戲? MAX成日用個鼻頂我聊我玩,但係我都唔知同佢玩咩好...
elvisli 2009-4-9 05:20:19 PM
mocha鐘意抓枕頭同毛巾...同埋玩隧道

最迎整左個隧道比佢..佢得閒會入去玩一轉同埋比我鬧果陣會去果到避風頭=.=
momopig 2009-4-9 05:26:19 PM
毛毛鍾意跳高跳低同0係我地個身跳黎跳去~

我地整左個紙皮箱俾佢損,不過都係俾我地鬧時會入去避風頭...

佢始終曼鍾意去0的我地唔俾佢去既地方...
hh0 2009-4-9 05:27:10 PM
唔一定要一齐玩,巨地自己玩都得
可用纸皮整d隧道,多数都中意捐,咬烂左就扔
粮之外又可以用草饼吸引巨地
兔地闻到草饼多数都疯狂ge
食草又唔见咁样,haha~
我有时当巨地係bb咁抱起举高...自己玩巨地!!
cafekaleo 2009-4-9 05:37:44 PM
原帖由 hh0 於 2009-4-9 05:27 PM 發表
食草又唔&#35 ...

如果抱佢地應該點抱? 抱肚仔好似唔係咁好:056:
BB囡 2009-4-9 05:51:29 PM
bb囡反而唔係玩...
係好鐘意我摸頭仔...成日錫錫我個咀仔
佢都好鐘意玩被..好得意嫁
BB囡 2009-4-9 05:54:06 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-4-9 05:37 PM 發表

點解咁講...??
絨絨妹)) 2009-4-9 05:56:35 PM
我唔會同絨絨玩嫁,只會絨絨俾我玩:001:
BarbaraFok 2009-4-9 06:03:22 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-4-9 05:37 PM 發表

你可以去呢個網止睇下
但我唔會用佢2A既抱法
我會用手託住佢腋下再託住佢PAT PAT再抱埋身
http://www.hkrabbit.org/guide/howto_hold.html

BB囡 2009-4-9 06:06:12 PM
原帖由 barbarafok 於 2009-4-9 06:03 PM 發表

你可以去呢個網止睇下
http://www.hkrabbit.org/guide/howto_hold.html

唉....如果抱到佢就好啦
Peiian)) 2009-4-9 06:16:18 PM
原帖由 hh0 於 2009-4-9 05:27 PM 發表
食草又唔&#35 ...

以前得仔仔一隻嘅時候我會同佢玩賽跑, 佢追住我..好過引
而家冇喇...

兔仔有伴就吾要人lu~~:077:
除左食野之外!
elvisli 2009-4-9 06:32:06 PM
2a既方法係用黎抱D好曳既兔.
cafekaleo 2009-4-9 06:49:18 PM
我唔知原來最後抱到佢反轉架添 哈哈
所以我抱親moto都會比佢踢中..:056:
BarbaraFok 2009-4-9 07:22:51 PM
咁又唔係一定要反轉既
我通常抱起左之後再將佢側身
再用手同手臂夾住佢腳仔同pat pat
咁佢就冇得四圍踢喇
gloria123 2009-4-9 07:52:35 PM
同佢摸摸佢就好開心...:055:

快速發帖