我之前喺r記買左一箱APD a草~~

食食下...d枝冇哂.....

d碎....多到...好得人驚....:042:

我都吾知可以點....扔哂佢又吾係..好浪費咁....

吾知你地面對咁多草碎哥d會點做呢?
大富翁 2009-4-10 07:08:53 PM
可以做草餅!!!好多兔友都會咁做
wesky 2009-4-10 07:19:41 PM
連 APD A 草都係咁啊...
A 草做草餅得唔得架??
但都無理由成箱用黎整A草草餅架
Cwk 2009-4-10 07:34:05 PM
APD dA草比oxbow個d碎d, 但係香好多
我個陣係放落食物碗度餵
兔兔會食到四圍都係,但佢一樣好鐘意食
Peiian)) 2009-4-10 08:17:28 PM
原帖由 大富翁 於 2009-4-10 07:08 PM 發表
可以做草餅!!!好多兔友都會咁做

我吾識整a!
同埋我....都冇焗爐~~:077:
Peiian)) 2009-4-10 08:18:54 PM
原帖由 wesky 於 2009-4-10 07:19 PM 發表
連 APD A 草都係咁啊...
A 草做草餅得唔得架??
但都無理由成箱用黎整A草草餅架

我都係第一次買...

之後再幫r記買..多2箱apd
啱啱開左一箱...同上一箱好吾同~~
多吾多碎仲未知, 但一開味道已經吾同左...
同我第一次買嘅好吾同....好似好dry咁...
Peiian)) 2009-4-10 08:20:30 PM
原帖由 Cwk 於 2009-4-10 07:34 PM 發表
APD dA草比oxbow個d碎d, 但係香好多
我個陣係放落食物碗度餵
兔兔會食到四圍都係,但佢一樣好鐘意食

係ar! 我試過攞隻碗裝住比bb食...
點知放工返到嚟
見到成隻碗都係便&尿....:077:

真係比佢吹漲....:042:
oscarlik 2009-4-11 12:15:27 AM
未識去廁所@@???
Peiian)) 2009-4-11 12:32:49 AM
原帖由 oscarlik 於 2009-4-11 12:15 AM 發表
未識去廁所@@???

佢識去...
我覺得佢係貪玩, 係dull 都柯....:050:

不過佢都算叻, 我都冇教 佢已經識去~
oscarlik 2009-4-11 12:58:01 AM
你之前個頭像我見到好似用網底...
而家仲係唔係@@?
Peiian)) 2009-4-11 05:50:14 PM
原帖由 oscarlik 於 2009-4-11 12:58 AM 發表
你之前個頭像我見到好似用網底...
而家仲係唔係@@?

重申: 我已經冇用喇~~:077:
Step 2009-4-11 10:17:15 PM
其實點樣整草餅ga??

快速發帖