上星期  早上一出門就發現一隻被遺棄既拉毛拉多bb放左係我地門口(村屋)

佢好乖好精靈 ~ 所以決定養左佢  改左名叫做波子~

波子是上手狗主買落既狗狗還是家中狗狗生既bb?
點解事前事唔諗清楚自己有冇條件去養一隻狗狗!!!   
波子得三個月‥‥   

希望各位做一個負責任主人!!
【細賢】)) 2009-4-17 09:43:47 AM
喔..隻兔兔真係好喇..有個好主人,,"

其實我想睇下隻兔兔xd
Goody09 2009-4-17 10:45:40 AM
錯呀..佢唔係兔兔黎..係一隻狗仔呀...不過我都想睇下....有無相呀...
hamster1013 2009-4-17 01:47:15 PM
隻狗狗好彩遇到你哋屋企咋,
狗狗有你哋你個好主人,
佢會好開心~
wesky 2009-4-17 02:41:47 PM
拉布拉多 o.o
負責任少少都應該幫佢搵住好人家啦
兔仔怡v3v 2009-4-17 03:10:34 PM
我都認同你既講法...
就算真係因為經濟問題養唔到佢都好...
我覺得點都為隻狗仔做最後一樣野囉...
真係冇人性!
makoi 2009-4-17 10:36:24 PM
波子好活潑,好貪玩~  
已經打左針~  波子成日liu 其他狗狗玩~
佢成日嚇到其他狗狗雞咁腳走!!
波子而家好開心 ~   

各位兔爸兔媽都要努力工作/ 搵工!!

尤尤 2009-4-17 10:56:36 PM
好得意牙.....
都唔明d人咁冇人性.....#^62^#
明月 2009-4-17 11:04:58 PM
嘩!隻狗狗好得意,好可愛呀,
D毛色仲好靚添,點解佢前主人
可以咁恨心,好彩遇到你們一家人
收養左佢,而且你們又住村屋,如
果佢被前主人棄於公共屋村,咁就慘
makoi 2009-4-17 11:36:46 PM
我諗前主人應該知我地呢到養我狗 所以就棄係我地到

波子好可愛~ 都唔寫得佢比漁農柱帶走 :050: