見到近來有兔友貼德國巨兔, 其實我之前都揾個d資料, 可以分享下:026:

最細既兔種並不是侏儒Dwarf, 而係Polish,
而最大兔種係Flemish Giant, 睇圖真係大過隻狗咁, (真係想睇下佢地d屎彈有幾大, 按比例計應該大慨有個乒乓波咁大)
11.8公斤級大肥兔去片
http://www.youtube.com/watch?v=NVa3AkLMEwI

每天至少吃掉一整棵卷心菜、4根胡蘿蔔以及一大碗狗糧

wesky 2009-4-25 07:48:07 PM
我可唔可以養返隻啊 , 哈哈
一定好好摸 :053:
hamster1013 2009-4-25 07:55:00 PM
嘩~ 好大隻兔兔呀!!!
笨﹏s!u〞彌 2009-4-25 08:03:03 PM
我自已一個一定抱唔起佢#^54^#
oscarlik 2009-4-25 11:25:17 PM
哎呀..實在太可愛了-v-
有機會真係好想養呀!!
唔知抱唔抱得起佢呢我:055:
so cute!!!-3-
shanshan 2009-4-26 09:35:53 AM
睇吓最後嗰張,巨兔一隻耳仔=兩隻小兔……
CM.RABBIT.^V^ 2009-5-2 01:21:14 AM
>///<
如果有我會很愛很愛很愛他們,#^65^# #^9_003^# #^5_002^# #^67^# #^80^# #^28^# #^43^# #^30^# #^39^#
Panda)) 2009-5-2 01:28:06 AM
比我見到實攬住唔放~#^39^#
勞仔 2009-7-8 05:22:55 PM
點解....係食狗糧嘅:029:
咁..係唔係喂兔兔食狗糧就會巨大化丫?
Colleen 2009-7-8 05:40:53 PM
我上次係呢邊寵物店見過flemish giant ,真係大到丫...........訓係度仲大隻過我:056:
尤尤 2009-7-8 05:44:49 PM
好大隻兔兔.....
一定係好重....#^73^#
小糖^^ 2009-7-8 10:21:43 PM
chocolate301 2009-7-8 11:25:55 PM
嘩嘩~~真係超大隻呀!!!
不過都好CUTE呀!!好想見下~~~
Jessie)) 2009-7-9 01:26:58 AM
呢隻兔兔之前有post唔係話佢已經死左咩>_<"?!

不過佢都實在係太Q喇..........好似peter rabbit

小晴兒 2009-7-25 04:02:58 PM
好可愛牙,,,,,,,..........

快速發帖