大家好呀=] 我第1次養兔
佢叫ar bee 個店員話佢係獅子侏儒兔
佢話養大左 1係好大隻1係好細隻 係唔係呢?:056:
希望同大家交流下兔兔既野啦:002:

好細隻咋

好細隻咋

好鍾意係到hea~

好鍾意係到hea~

Panda)) 2009-5-2 12:10:26 AM
HIHI~~你好呀~~~歡迎你丫~~你真係好細隻wor~~~
ha~~有少少波波既影子~~XD (由其係個頭像)
keromanman 2009-5-2 12:14:42 AM
你係咪係屯門買嫁???
nico 2009-5-2 12:15:01 AM
係呀.. 我有睇波波d相..都覺得佢地有d似=]
nico 2009-5-2 12:15:24 AM
原帖由 keromanman 於 2009-5-2 12:14 AM 發表
你係咪係屯門買嫁???

係呀-0- 你又知既~~
wesky 2009-5-2 12:15:44 AM
歡迎你啊   你幾大啦??
好似好活躍咁喎  :074:
nico 2009-5-2 12:16:34 AM
佢得2個月大咋-0-
波丸媽 2009-5-2 12:17:28 AM
HIHI ar bee~~你好呀~~
歡迎你呀 ar bee媽~~
希望你多d post ar bee 既靚樣出黎啦~~
ar bee好可愛呀~~
有時覺得佢同我波波有d似~~^^

nico 2009-5-2 12:21:16 AM
波波mami.. 唔知ar bee同你波波係唔係同一個品種呢=]
我會多d post佢比大家睇嫁ava
keromanman 2009-5-2 12:21:39 AM
原帖由 nico 於 2009-5-2 12:15 AM 發表

係呀-0- 你又知既~~

係咪8號兔買???我都有一隻~~同你個隻係同一個媽媽生
wesky 2009-5-2 12:21:44 AM
post 張正面相上黎睇睇  睇下有幾成似先~~ :073:
hamster1013 2009-5-2 12:23:06 AM
hihi, ar bee~
你好細隻, 好可愛~
同布甸做個朋友丫!!!
nico 2009-5-2 12:28:17 AM
原帖由 keromanman 於 2009-5-2 12:21 AM 發表

係咪8號兔買???我都有一隻~~同你個隻係同一個媽媽生

係呀.. 佢係仔仔.你個隻女女定仔仔黎嫁?
有機會可以比佢地重聚下呀@@

原帖由 wesky 於 2009-5-2 12:21 AM 發表
post 張正面相上黎睇睇  睇下有幾成似先~~ :073:

post左張正面啦~~~ 有幾成似呀??

原帖由 hamster1013 於 2009-5-2 12:23 AM 發表
hihi, ar bee~
你好細隻, 好可愛~
同布甸做個朋友丫!!!

你好呀=] ar bee識到個新朋友啦^^

波丸媽 2009-5-2 12:30:00 AM
原帖由 nico 於 2009-5-2 12:21 AM 發表
波波mami.. 唔知ar bee同你波波係唔係同一個品種呢=]
我會多d post佢比大家睇嫁ava

唔知呢,不過我波波已經係ar bee 唔知幾多代老前輩lu~~~HAHA
波波今個月2歲啦~~~^^
nico 2009-5-2 12:33:11 AM
哈哈 2歲嫁啦 ar bee e+仲係bb.. 有排先大個啦=)

快速發帖