今朝起身返工...
一起身見到初五bb佢訓得好舒服...
已經覺得好奇怪...
之後我郁下個籠...見到佢冇反應...
之後我開籠摸下佢....
發現佢全身都變得好凍好凍...

好傷心...
小小的初五...
跟我返到屋企之後就已經滿身病痛...
首先係腳仔...雖然佢係一隻3腳既兔仔...
但係佢仍然生活得好堅強~~~
睇住佢一日一日咁康復...一日一日咁變得越黎越肥...
之後到到天氣潮濕佢就皮膚病...
岩岩先滴完蝨之後隔左幾個星期...
到底係唔係我唔識得照顧佢...
點解佢咁狠心咁快就離開的...

希望你去到彩虹橋會玩得開心...

cordero 2009-5-6 11:23:19 AM
初五....#^56^#
岩岩睇到...嚇左一跳.....
喊左出黎.......
karen195 2009-5-6 11:53:41 AM
#^56^# 走得好突然耶小初五....之前聽你講好精神,得3隻腳都生活得開開心心.....
Peiian)) 2009-5-6 12:04:52 PM
不會係真吧...
我都吾相信啊~
我又忍吾住.....
BarbaraFok 2009-5-6 12:42:06 PM
你唔好咁傷心啦
初五知道你盡哂力去照顧佢架喇
佢見到你責備自己, 佢會唔開心架#^32^#
elyse)) 2009-5-6 01:06:06 PM
下~咁突然GE....
我仲以為自己睇錯左....
知道呢個消息都好難過。

他去了一個無病無痛,永遠快樂的地方
他現在可能在天堂上跳兔仔舞,初五媽不要傷心吧
BB囡 2009-5-6 01:10:24 PM
下~~~點解會咁突然嫁
我都接受唔到
但無論點都好
初五而家已經去左個無病無痛既地方
佢一定會好開心嫁
初五媽你唔好太傷心啦:050:
momopig 2009-5-6 01:17:46 PM
點解會咁突然???

我地個個都睇著初五黎呢度,受傷,得番三隻腳仔,病...

估唔到...

好傷心...
★YINGJa1v3v` 2009-5-6 01:17:54 PM
吾好甘na`
佢都會知您吾開心架`
3隻腳既兔兔都可以甘堅強生活落去(3`
guggg 2009-5-6 01:21:29 PM
太突然了...><...

好心酸...

希望初五係天國快樂
大富翁 2009-5-6 01:33:55 PM
我諗有好多兔友都係睇住初五佢慢慢好番...
做一隻得3隻腳但活得開心ge兔仔!
佢咁突然ge離開...令我地都好震驚!
希望佢可以係彩虹橋開開心心
otistou 2009-5-6 01:46:02 PM
點解會咁突然嫁><
睇到好唔開心呀:050:
波丸媽 2009-5-6 02:07:04 PM
唉........
我起返學既途中知道呢個消息,
感到好突然好突然.....#^56^#
初五咁乖,我相信佢有一條好好行既路等緊佢,
好希望初五媽你地要節哀順變,
我地會一直支持你!!!!!
lunguide 2009-5-6 02:10:27 PM
大家一直看著初五長大,關心他渡過每一關,真的很不捨。
初五媽,你要學似初五一樣的堅強,不要太難過,初五一定在彩虹橋上快樂生活,默默為你祝福。
hh0 2009-5-6 02:16:19 PM
#^56^# 初五係彩虹橋會好開心, 永遠快樂

快速發帖