沙田一日遊

今日去左珍媽"附近"度玩
當然要先去睇下傳聞中GE珍珍先啦~

唔好意思,一定要打格=]

當珍珍不是賓尼兔時"

之後同珍媽去沙田某某大型商場"其實我忘了叫咩名#^33^#
哇!!
原來沙田咁大咁好玩咖~
我咁大個女都係第一次去沙田#^30^#
原來咁多野玩咖BO!
之後一齊食壽C"二百幾,差不多呢

傻瓜照

戰績

同左珍媽行成好好耐街~仲有戰利品TIM!

去左Q-PXT睇兔兔
D兔兔好細咖><
搵到隻疑似珍珍的BB兔"偷拍的[珍媽發癲中..]

仲搵到"一日一杯草P.S:詳情係小吉*閒兔閒事"

=================================================================
仲去左借兔兔書=]唔該哂珍珍MAMI>3<
珍媽送俾小吉的草餅

變了草餅怪的小吉"瘋狂大咬"謝謝珍媽=]

好好玩的一天,,,,,,

{END}

Be_Be_1989 2009-5-9 01:54:17 AM
你兩個都玩得幾開心wo~
喵女)) 2009-5-9 01:57:28 AM
嘻#^67^# 好好味GE一日呀
cordero 2009-5-9 09:56:40 AM
沙田新城市廣場#^74^#
hh0 2009-5-9 04:58:48 PM
珍珍都幾有份量~
你地玩得好開心, 仲好多收穫添~
elvisli 2009-5-9 05:44:19 PM
原來喵媽對眼成個曼頭咁大
elyse)) 2009-5-9 07:29:16 PM
haha...沙田某某大型商場
珍媽你快d約我去偷情,我想偷珍珍回家...

雖然遮左隻眼,但3位小姐既笑容(珍珍,珍媽和喵媽)...感覺上好甜:031:
cordero 2009-5-9 08:22:09 PM
elyse幾時得閒~我地咁近偷個情好方便#^75^#
Kc. 2009-5-10 03:42:48 PM
死火囉
幽會tim
喵女)) 2009-5-11 09:14:25 AM
原帖由 cordero 於 2009-5-9 08:22 PM 發表
elyse幾時得閒~我地咁近偷個情好方便#^75^#

#^80^# 好好玩呀好好玩呀>3<
波丸媽 2009-5-11 11:09:45 AM
咁我都約你偷下情啦珍媽,
我唔熟沙田,
有機會帶我去行下啦^^
cordero 2009-5-11 11:23:10 AM
好呀...不過同我偷情要好早起身WOR:057:
Peiian)) 2009-5-11 11:47:30 AM
你2個都好似好可愛咁喎∼∼:057:
我都想會一會你地∼∼:078:
elyse)) 2009-5-11 02:37:15 PM
haha..如果沙田幾時都可以家..XD
仲可以非禮下珍珍
段估珍珍媽都唔會早到半夜3點起身偷情吧~:027:
Vinkivan 2009-5-11 08:27:10 PM
我又要約珍珍媽偷情哦~~~~~~~~~~~~:040:

快速發帖