我想問你地知唔知
邊到有得買(大圈)耳環既架呀
因為我太多個d耳環,想搵番個d架呀
知唔知邊到多...??
FATO_W 2009-5-19 12:00:25 AM
旺角好多架
幾乎間MALL都有
平貴都有 好多選擇 =)
你可以去旺中(勁平但質素就唔會好好囉不過依D普通款應該OK)
或者街有好多小鋪頭都有架!
`Shusonbaby||' 2009-5-19 12:12:47 AM
耳環定耳環架啊???
FATO_W 2009-5-19 12:21:18 AM
旺角好多架
幾乎間MALL都有
平貴都有 好多選擇 =)
你可以去旺中(勁平但質素就唔會好好囉不過依D普通款應該OK)
或者街有好多小鋪頭都有架!
lingyan 2009-5-19 03:30:57 AM
b女媽應該係想搵耳環架黎放大圈耳環。

但係你想搵D乜野架 ?
好似首飾店咁SHOW哂出黎個D ?
定係耳環座,好似T字型咁可以掛對耳環 ?
又抑或係好似買耳環個陣間SHOP就用一張硬卡紙將對耳環插落去個種 ?
BB囡 2009-5-19 09:52:43 AM
原帖由 lingyan 於 2009-5-19 03:30 AM 發表
b女媽應該係想搵耳環架黎放大圈耳環。

但係你想搵D乜野架 ?
好似首飾店咁SHOW哂出黎個D ?
定係耳環座,好似T字型咁可以掛對耳環 ?
又抑或係好似買耳環個陣間SHOP就用一張硬卡紙將對耳環插落去個種 ?

好似首飾店咁SHOW哂出黎個D ?...
可以放好多個個d....
lingyan 2009-5-19 03:22:32 PM
原帖由 BB囡 於 19-5-2009 09:52 AM 發表

好似首飾店咁SHOW哂出黎個D ?...
可以放好多個個d....

係咪呢種 ?!

http://hk.search.auctions.yahoo.com/search/ac?p=%A6%D5%C0%F4%AC%5B&cat=0&type=0
BB囡 2009-5-19 04:20:22 PM
原帖由 lingyan 於 2009-5-19 03:22 PM 發表

係咪呢種 ?!

http://hk.search.auctions.yahoo. ... mp;cat=0&type=0

係呀..你知邊到有..??
我好急要呀
lingyan 2009-5-19 04:31:58 PM
上網買會平d~
你係yahoo個拍賣場打耳環架,有好多款~
BB囡 2009-5-19 04:56:14 PM
原帖由 lingyan 於 2009-5-19 04:31 PM 發表
上網買會平d~
你係yahoo個拍賣場打耳環架,有好多款~

因為我要今晚buy
唔知你知唔知邊地有...
lingyan 2009-5-19 07:49:23 PM
呢種大型耳環架就唔多見有商場賣,
反而細細個網個種就mk好多地方都有得賣。

唔知深水埗個d批發地方有無賣 qq

快速發帖