上一期介紹過 VICE 的 Preter 仔,今期要介紹的係 cordero 的"珍珍"小姐
http://mini-house.info/thread-4448-1-4.html

相信大家對珍珍都不陌生吧?

珍珍是一隻混種垂耳兔女,同小丸相比,算細小的垂耳兔啦(可能小丸太大份啦,真衰)

雖然外表不及小丸大隻,但珍珍今年已經六歲大啦,今年10月15日就係佢既7歲大壽,大家記得送禮喔

珍珍雖然已經六歲,但活力依然無減,擁有"特技兔"之名!

珍珍同小丸一樣,係一名"為食兔"哩 #^5_002^#

講左咁多,一齊黎睇下珍珍既真面目啦

先看看她的食相∼ #^72^# #^70^#

發現新鮮蔬菜!!

我唔客氣啦,成盤上∼

食得津津有味哩

珍珍既味覺可是相當敏銳,隔著籠依然可發現食物
露出脷仔囉#^80^#

再黎露埋牙仔 #^52^# ~

睇下佢個樣食得幾陶醉 #^67^#

食完菜,來唱首飲歌吧∼#^79^#

一齊跟我張大個口唱啦 #^80^#  

珍珍跟波波一樣,鍾意匿埋,玩捉迷藏嗎?雖然有很多電線,但珍珍對佢地無興趣架,真扺鍚#^80^#

珍珍的確係一隻好乖既兔,好享受被兔媽抱架,如果波波小丸都係咁就好囉 #^56^#

呢張好可愛啊,係咪好想鍚埋去呢

戴個飾物啦,係咪好溫馨呢,好似媽媽幫個女著衫一樣 #^65^#

最後來個特寫
珍珍條尾∼

珍珍大腳板,係咪好想摸下佢呢 #^51^#
cordero 2009-5-20 02:29:44 PM
第一個SUPPORT~~
快D加入珍珍FANS CLUB LA~各位~~~#^9_003^#
喵女)) 2009-5-20 02:30:20 PM
真係好可愛#^39^#
好仲意喔~
十卜十卜
hamster1013 2009-5-20 02:40:14 PM
珍珍真係超級可愛呀!
好想錫佢一啖呀,
十卜十卜!!
BB囡 2009-5-20 02:44:09 PM
哈哈~~~終於睇得好清楚珍珍個可愛樣啦
珍珍媽唔好嬲呀((因為平時睇親都係黑黑既)):073:
珍珍真係好乖呀~~比人抱
好可愛呀真係
好似公仔咁
Bolin 2009-5-20 02:55:06 PM
哈哈哈,同珍媽張頭像唔似樣嘅!?!

珍珍好得意呀,好想睇佢唱歌仔!#^58^#
ka@+ 2009-5-20 04:48:26 PM
好可愛丫/ __ \
我都想抱到波波><
Jessie)) 2009-5-20 07:56:54 PM
珍珍真係同我隻兔兔有d似 @@!!!不過我家兔兔養唔肥  囧(點先可以養得肥d嫁???)
見珍珍肥得兩個面珠燈突出黎真係好Q!!!!!!!!!!十卜珍珍!!!!!!
兔仔怡v3v 2009-5-20 08:10:11 PM
我覺得珍珍第3張相影得有d似mocha~
chocolate301 2009-5-20 08:40:03 PM
珍珍超CUTE 呀:023:
Panda)) 2009-5-20 10:14:48 PM
yeahyeah~~支持靚女珍珍!!! #^27^#
光之天使)) 2009-5-20 10:53:08 PM
珍珍好乖女>_<
係一隻好文靜既兔兔~
cordero 2009-5-20 11:14:11 PM
Total先真真乖,我第一次見咁有家教既兔兔
BarbaraFok 2009-5-20 11:54:51 PM
哈哈~第一張好似: 采你都傻
我要抱抱~~~#^10^#
尤尤 2009-5-21 12:49:29 AM
珍珍好可愛....
係一隻好乖既兔兔黎....#^74^#

快速發帖