第一期(Vice-Preter)
http://mini-house.info/thread-4448-1-4.html
第二期(cordero-珍珍)   
http://mini-house.info/thread-4791-1-1.html

第三期介紹既係!~~小公主 Total~~!#^9_003^#

Total 係一隻"純白色藍眼睛"的賓尼兔,超可愛的!!#^75^#

Total 跟小丸一樣,同樣來自Q-pxt。

Total 既生日日期係2008年2月22日,一歲多大了喔,

雖然係咁,但個子仲係好細小哩!(跟小丸相比)#^72^#

根據兔媽-光之天使形容,Total 係一隻八卦兔,對新事物充滿好奇,

每逢見到新事物,總會走近聞下望下,再輕輕咬幾下!#^5_002^#

雖然係咁,Total 總算係一隻乖兔兔,

媽咪話唔準,多數都會停,最多都係停左幾秒後,再試過 #^64^#

平時 Total 最鍾意訓係媽咪電腦椅旁邊,攪到媽咪唔敢亂郁,驚碌親佢咁話喎

介紹完,去相啦∼

精靈的眼神,殺死人,可愛無敵!#^43^#

再黎睇下佢既食相啦,係咪一樣咁可愛呢?#^27^#

Total好鍾意食菜架,襯媽咪唔留意,偷食左好多條哩!#^70^#

你在擺Pose嗎? 

小兔吃大塊菜

食完野記得洗手洗面喔∼

吃完菜,再黎吃草餅喔,一樣超愛的!#^27^#

唔好食到成地都係餅碎喔

好奇的Total,捐進電視櫃底了,很多塵的啊,你在幫主人打掃嗎?#^51^#

這個地方似乎不錯,可以長住嗎?

你見我唔到∼(你咁白淨,見唔到就奇囉#^79^# ) 

做錯事,被媽咪教訓了,Total真有家教啊 (謎之聲: 係波波小丸無家教姐#^47^# )

以後要乖乖地喔,教訓完要呵返,Total個樣幾乖~

懷中的Total,超幸福的感覺

有媽咪在身邊,甚麼都不怕 #^65^#

享受按摩中#^72^# ∼

你怕高嗎?

Total 是名副其實的小乖女,可愛小公主喔
兔奴們,要不要做Total的Fans呢?

下一期的 MINI-RABBIT 到底會是誰? 敬請期待!

shanshan 2009-5-21 07:12:57 PM
哇!!!Total你隻眼好令令呀~~#^67^# 好想走去啜你一下~~#^9_003^#
光之天使)) 2009-5-21 07:17:00 PM
哈哈~~
d相真係好靚呀~
影得total好可愛~:057:
debbie1222 2009-5-21 07:20:12 PM
total啲毛色真係好靚
我好鍾意:039:
cordero 2009-5-21 07:24:06 PM
Total媽同total女都係靚女一名
仲好優雅tim ar...
珍珍好掛住total呢個朋友仔ar
光之天使)) 2009-5-21 07:26:50 PM
haha~
太比面喇~~
優雅.....total同我都唔係wor~哈哈~~
我都好掛住珍珍~
cordero 2009-5-21 07:33:35 PM
唔知total仲記唔記得珍珍呢~
係呢~total眼仔好返未?
wesky 2009-5-21 07:37:43 PM
Total 係一隻大殺菲林既小公主~ #^43^#
我要做頭號 Fans~  #^51^#
光之天使)) 2009-5-21 07:40:45 PM
哈哈~
做啦做啦~total要招攬多d fans哈哈~
佢其實只係動作慢,八掛,所以先容易影~

total眼仔依家係冇流眼水,
不過仲係食緊藥同滴眼藥水...希望佢停藥之後都冇事
cordero 2009-5-21 07:43:08 PM
唔制唔制~珍珍(同佢阿媽)先係頭號粉絲呀...
你睇下珍珍幾鍾意total ar
elyse)) 2009-5-21 09:04:42 PM
total好可愛牙..我好少見到係白毛,藍眼賓尼兔...
迷上左佢....
我地都想偷偷地做total粉絲...放心啦..珍珍
我地雖然花心,但對你既愛不會變...:073:
otistou 2009-5-21 09:05:18 PM
好想見下total 呀>v<幾時可以大家出黎一齊玩:055:
兔仔怡v3v 2009-5-21 09:36:01 PM
#^65^# 果然total同total媽佢都好令女...
我唔知幾時先有機會見下total呢...(其實大家都住得咁近#^77^# )
FATO_W 2009-5-21 09:38:25 PM
total真係好似小公主咁
真係想攬住佢黎錫牙haha
:023:
光之天使)) 2009-5-21 10:51:45 PM
不過total其實都怕怕地,
不停跳上我個身度要抱抱(平時都冇咁乖既-_-)

遲d天氣涼d有兔聚既話就可以見下total喇~
不過要等total眼仔好返先~:053:

快速發帖