唔該~~
我想問下有冇D長型O既廁所係大D o架??

因為我拖肥佢成日o係左邊上下2個角屙好多屎屎尿尿~~
所以想知有冇個廁所可以岩岩擺上去之後掂到2個角丫??
唔知大家明唔明我講d咩呢...hehe:054:

仲有我之前睇過d長型O既廁所好似都冇咁大:050:
cordero 2009-5-22 01:10:53 PM
最大都係Q兔.....除非DIY..
我都有同樣問題
chocolate301 2009-5-22 01:28:49 PM
原帖由 cordero 於 2009-5-22 01:10 PM 發表
最大都係Q兔.....除非DIY..
我都有同樣問題

珍珍都係咁嗎??
cordero 2009-5-22 01:33:16 PM
佢一時識去廁所一時唔識
就算識都多數屁股向外#^34^#
chocolate301 2009-5-22 01:42:26 PM
原帖由 cordero 於 2009-5-22 01:33 PM 發表
佢一時識去廁所一時唔識

我拖肥都係咁#^62^#
lingyan 2009-5-22 04:45:49 PM
好似無,最大一係就長方型個隻,再唔係就5角型個隻…
FATO_W 2009-5-22 07:44:55 PM
真係未見過有咁長
可能要DIY或者買兩個方型既睇下得唔得
尤尤 2009-5-22 09:34:51 PM
原帖由 cordero 於 2009-5-22 01:33 PM 發表
佢一時識去廁所一時唔識

我個2隻都係牙...
成日個patpat對左出面....#^81^#
搞到地下都係....
nico 2009-5-22 10:52:00 PM
我都係呀..由3角型換左長方型都係咁:047:
helen_laam 2009-5-22 11:23:55 PM
小元有一排都係咁樣呀~~
因為佢個草架o既位置~~
所以食o既時候屁股就對出~~
所有尿尿就漏晒...
之後我將個廁所90度轉~~
咁就再冇呢個問題o勒~~
你可以試下~~
我都係用q廁所~~

快速發帖