今期PET SOCIETY出咗個兔仔ITEM, 因為係THIS WEEK SPECIAL, 所以除咗今個星期之外就會冇得買, 依家我會送出100個, 有興趣請留MESSAGE~!!

如已ADD我:
請直接在此留下..
FACEBOOK NAME:
PET NAME:
LEVEL:

如未ADD我:
請以PM方式留下..
FACEBOOK EMAIL:
FACEBOOK NAME:
PET NAME:
LEVEL:
cordero 2009-5-25 06:19:51 PM
波子媽我要!!!!我隻兔兔叫blythe呀,你實認得我la^v^
大富翁 2009-5-25 07:00:54 PM
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
Panda)) 2009-5-25 07:27:57 PM
lingyan 2009-5-25 08:33:27 PM
Vinkivan 2009-5-25 09:07:04 PM
波丸媽 2009-5-25 10:07:22 PM
小米 2009-5-25 10:08:24 PM
波子媽, 好想知道你點解玩 FB d game 可以咁高分既?!:057:
Vinkivan 2009-5-25 10:17:56 PM
Vinkivan 2009-5-25 10:31:40 PM
原帖由 小米 於 2009-5-25 22:08 發表
波子媽, 好想知道你點解玩 FB d game 可以咁高分既?!:057:

我玩咗成年喇~!! 所以咪咁高分囉~^^
不過如果你想快啲高分, 可以用兩個ACCOUNT將啲最貴嘅ITEM SEND嚟SEND去就會快啲加分咖喇~!!
vivipig 2009-5-25 11:16:39 PM
Vinkivan 2009-5-25 11:31:03 PM
Vinkivan 2009-5-25 11:31:29 PM
helen_laam 2009-5-25 11:59:34 PM
Vinkivan 2009-5-26 01:40:39 AM

快速發帖