book 了 下個thur係大圍 同snowball做絕育...但係dr. tiger唔得, 姑娘話dr peter做...有冇人知好冇架???

有冇兔兔搵佢做過???我好擔心丫#^3_002^#
光之天使)) 2009-6-2 01:53:18 PM
其實如果擔心點解一早唔搵其他醫生?
dr.tiger好似都識睇兔仔~
不過好少聽見兔友搵dr.tiger...醫病/做手術~
cordero 2009-6-2 02:28:34 PM
點解唔去九龍做呀?九龍平d同埋醫生姑娘好人d wor#^64^#
snowball 2009-6-2 03:05:40 PM

回復 3# 的帖子

????其實我以為大圍做最好丫.....而且我0也住新界, 兔兔做完手術可以快d就返到家嘛...
但係咪冇乜人係大圍做架?????????
wesky 2009-6-2 03:50:36 PM
Dr Gerry 絕育都幾好架
lingyan 2009-6-2 05:47:05 PM
大圍個間識睇兔兔最好既獸醫係 dr tiger,
所以 DR TIGER係勁難BOOK~

點解唔去大圍做desex係因為最貴既都係大圍呢間 XD
我個陣問兔女絕育,都要1800蚊~
同DR BETTY 個到差成500蚊....
elvisli 2009-6-2 06:31:18 PM
去大圍其實可以睇DR LIM

DR TIGER講過 LIM既手術比自己更加清跪
有時佢接左既手術.但可能時間太急都係會過比LIM做
(DR.LIM係靚仔一名)
有時 MOCHA去大圍都係去睇LIM
跟據ROSY所講
全HK睇兔最好,經驗最好既次序應該係:
TIGER=>LIM=>BETTY=>YEN

唔係話排第4表示唔好
只係TIGER係兔科方面其實係有一直做醫學研究同埋十分豐富既經驗
cordero 2009-6-2 07:01:06 PM
果陣時可憐的初五既手術都係dr. lim做ga
alaneva 2009-6-2 11:16:42 PM
我家兩隻(一仔一女)都係Lim做;不過好貴:056: ; Peter就試過睇(眼仔發炎)都ok!
hamster1013 2009-6-2 11:23:39 PM
布甸都係dr. lim幫佢做絶育,
我覺得佢個人都好nice.

個傷口好靚, 埋得好好~
snowball 2009-6-3 09:28:05 AM
唔該晒你0也呀...我都係諗住睇下book唔book到betty先啦....唔.....我lee個兔媽真係好論盡.........唉.....#^3_002^#
兔仔怡v3v 2009-6-3 12:57:45 PM
原帖由 cordero 於 2009-6-2 07:01 PM 發表
果陣時可憐的初五既手術都係dr. lim做ga

冇錯呀...
DR LIM佢手腳好乾淨...即日做即日走...仲唔駛拆線又冇發炎~
snowball 2009-6-3 03:01:53 PM
嘻嘻, 我book 0在betty啦~搵過晒d交通線, 原來都有車係附近可以好快返到家既...我打去book果時, 都覺得betty度既姑娘好好人丫#^39^#
希望唔會有咩事啦#^32^#

快速發帖