元朗公園,好多人都聽過,你有冇去過呢?
如果你未去過或者想去,咁就要睇下啦
波波小丸都去過兩次

全輯照片: http://fotop.net/Evans/YuenLongPark

Goody09 2009-6-3 09:29:20 PM
呢相好靚喎...隻龜龜好得意..點解唔帶波波小丸去呀?..n年前去過一,二次...
cordero 2009-6-3 09:47:34 PM
WESKY哥哥下次帶埋我去丫~~~#^64^#
ms_babii 2009-6-3 09:59:21 PM
好令牙個境.0.
我都想同我BB去.3.
elvisli 2009-6-3 10:07:51 PM
我就係想去元朗公園放下兔

wesky點睇~
wesky 2009-6-3 10:13:00 PM
上兩次, 我地都係係長櫈度坐
其它地方唔知管理員俾唔俾
影下相應該無問題既
wesky 2009-6-3 10:30:34 PM
今日行行下, 見到有隻貓係草叢入面好鬼祟咁走黎走去
本黎想影低佢, 不過殊得好快
Be_Be_1989 2009-6-4 01:30:12 AM
你影到果到靚左好多.......
wesky 2009-6-4 11:47:37 AM
原帖由 Goody09 於 2009-6-3 09:29 PM 發表
呢相好靚喎...隻龜龜好得意..點解唔帶波波小丸去呀?..n年前去過一,二次...

今次純粹去影下風景相咋
下次再帶啦 ^^

大家得閒去下都無妨架~~ 都幾舒服~
momo56 2009-7-13 11:52:47 AM
我帶喜寶去過大埔海濱公園d草皮到散過屎彈咋~
依家天氣熱.都唔敢帶佢出街, 免得中暑了~~^^
同埋醫生之前建議過盡量唔好帶兔兔去草叢玩, 怕有虱~
bonedog 2009-7-13 07:38:41 PM
元朗公園以前都去過一次...
但點解同你影相差咁遠...

定係依家改左﹖
但我覺得係鬼斧神工多..:057:

睇你d相元朗公園好鬼靚, d 草好green好正..
但實際個到又唔係咁靚

依家我已經唔記得點去啦..
其實我都想帶普樂過去..但要佢入到元朗都好長車程好辛苦lu..

個時我朝早係個大草地到訓過係到望天..(當日陰陰地天)感覺唔錯~

快速發帖