大家好...我係8號佳麗鍾咪咪...
今月3個幾月大...安哥拉兔

我既嗜好係食同埋訓同埋整爛屋企D野...
我返到屋企既第2日應該咬爛左爸爸條滑鼠線...
係屋企門口張地毯到痌殊殊...
到最後因為痌殊殊俾媽媽罰我坐監三天...
之後就唔敢再出黎玩時痌殊殊LU...
一急就會一支箭跑返入籠痌...

俾大家睇下我既令相先~

剛回到家驚驚青青的我

我patpat正唔正

返左屋企咁多日可以出黎玩未呀

終於放監喇!!!

地下好涼爽!!!

媽媽:來...笑一個=]

大家好我係mazuri既代言兔~

椅腳I LOVE YOU(因為你好涼爽)

多謝大家既觀賞...
請支持我8號鍾咪咪一票...多謝:054:

cordero 2009-6-5 11:27:52 AM
契媽第一個黎支持(呵呵~偷偷認左mimi做契女)
wesky 2009-6-5 11:44:09 AM
完全見唔到眼仔 :039:
你參加左比賽嗎??
老虎b 2009-6-5 11:48:36 AM
美兔,哥哥又要黎結識下你#^67^#
cordero 2009-6-5 11:48:59 AM
我知我知~因為mimi鄉下係8號x,所以係8號佳麗#^74^#
兔仔怡v3v 2009-6-5 12:18:36 PM
原帖由 cordero 於 2009-6-5 11:48 AM 發表
我知我知~因為mimi鄉下係8號x,所以係8號佳麗#^74^#

契媽真係契嗎...
咩都知道既:046:
兔仔怡v3v 2009-6-5 12:19:47 PM
原帖由 老虎b 於 2009-6-5 11:48 AM 發表
美兔,哥哥又要黎結識下你#^67^#

美兔曰"你找我經理人約個時間我地一齊玩啦"
tracy)) 2009-6-5 12:39:50 PM
你好靚呀~~~~個patpat仲好吸引tim~~~可唔可以俾我摸下呀?
喵女)) 2009-6-5 12:40:37 PM
MIMI超級可愛=]
我遲早一定會老笠mimi媽#^30^#
光之天使)) 2009-6-5 01:01:15 PM
嘩~咪咪好可愛wor~
咁快識返籠去尿尿~叻女!
對眼仔真係遮晒wor:056:
下次黎同total姐姐玩啦
兔仔怡v3v 2009-6-5 01:25:50 PM
原帖由 tracy 於 2009-6-5 12:39 PM 發表
你好靚呀~~~~個patpat仲好吸引tim~~~可唔可以俾我摸下呀?

你想摸幾多下先:053:
我係女仔黎會怕羞嫁....
兔仔怡v3v 2009-6-5 01:26:40 PM
原帖由 喵女 於 2009-6-5 12:40 PM 發表
MIMI超級可愛=]
我遲早一定會老笠mimi媽#^30^#

:077: 你老笠我好喇...唔好老笠我個囡
兔仔怡v3v 2009-6-5 01:28:51 PM
原帖由 光之天使 於 2009-6-5 01:01 PM 發表
嘩~咪咪好可愛wor~
咁快識返籠去尿尿~叻女!
對眼仔真係遮晒wor:056:
下次黎同total姐姐玩啦

多謝TOTAL媽媽既讚賞(唔好讚壊佢呀)

係啦...初初見到佢既時候係到諗佢眼仔到底有幾大呢:077:
佢眼周圍既毛係黑色...眼珠又係黑色...真係好難睇!!!

TOTAL媽媽幾時有得同TOTAL姐姐玩呀:021:
Be_Be_1989 2009-6-5 01:48:48 PM
我覺得佢似公仔多D:057:
BB囡 2009-6-5 02:39:41 PM
mimi好可愛呀
好鐘意你呀...
你以後要乖乖啦...唔係再尿尿同咬野啦
多d post你d令相比bb囡睇啦

快速發帖