最近買左 oxbow草 既兔友
覺唔覺箱草多左好多粗枝???
hh0 2009-6-8 11:30:38 PM
算唔算係好事黎
wesky 2009-6-8 11:36:16 PM
如果兔兔肯食就係既, 但我兩隻女食剩d 粗枝唔肯食呢 = =
cordero 2009-6-8 11:36:42 PM
應該唔係好事LOR...
我買袋裝又唔覺WOR
[小懶] 2009-6-8 11:53:48 PM
咁d 草即係靚唔靚? 仲有無好多碎同枯草??
wesky 2009-6-8 11:56:12 PM
仲係食緊面果層, 多唔多草碎就未知, 枯草無乜
枝就好多,  好吉手
angelshing 2009-6-9 12:16:30 AM
我兩隻兔兔都係食緊面果層, so far okay wow. 草草十分青綠, 比上一水冇咁碎
光之天使)) 2009-6-9 12:30:55 AM
覺呀~
兔婆都話好多枝~不過total都算肯食既
ki*∼ 2009-6-9 12:36:38 AM
覺呀..幾次都吉到隻手
佢地又唔多鍾意食枝
[小懶] 2009-6-9 12:38:15 AM
原帖由 wesky 於 2009-6-8 11:56 PM 發表
仲係食緊面果層, 多唔多草碎就未知, 枯草無乜
枝就好多,  好吉手
原帖由 angelshing 於 2009-6-9 12:16 AM 發表
我兩隻兔兔都係食緊面果層, so far okay wow. 草草十分青綠, 比上一水冇咁碎

ICIC~ 咁我要快d訂返箱先得喇~
lingyan 2009-6-9 01:10:34 AM
枝係比較多,但係枯草比前兩箱少好多~

整體黎講都滿意,個D枝可能係比較脆,兔兔都肯食。
Miyako)) 2009-6-9 02:48:43 AM
新訂個箱到左
但仲未開黎睇xD
湯丸 2009-6-10 11:17:34 AM
Canada version Oxbow hay, picked up today. Last time 三隻兔兔 ate 9 pounds hay in one month, this time they ate 9 pounds in 3 weeks. I had to order this box 25 pounds ^^

Looks okay la, not too many branches, what do you think??

Sorry, cannot attach file tim -_-

Ivan 2009-6-11 01:05:19 PM
小小最喜歡食硬枝,食時條草好似時鐘指針咁轉吓轉吓...好得意呀!!
我5月尾由"R"買,好多枯草...:050:

快速發帖