beebi 成日會冇啦啦攤係地度, 抖氣抖到成個身郁哂
好似d狗仔落街跑完步咁.......

有冇開冷氣, 係 / 唔係岩岩跑完跳完都有咁既情況
你地兔兔會唔會咁???
有冇問題的??
wesky 2009-6-8 11:41:45 PM
兔兔運動完, 抖氣係會快D架
天氣熱時都會
hh0 2009-6-8 11:45:52 PM
有時都會架
DingDing)) 2009-6-9 11:31:39 AM
咁佢抖氣抖到成身郁晒,抖左幾耐?
Beebi幾大呀?
食慾如何?
芝士媽 2009-6-9 01:22:27 PM
芝士芝麻有時都會,個頭好似un un腳咁~
BB囡 2009-6-9 03:49:17 PM
bb囡成日都會咁嫁
又唔見佢走黎走去,都會咁
仲要開左冷氣都會
唔知點解
但睇e生又冇話佢有咩問題
我諗可能肥..??
shanshan 2009-6-9 03:53:15 PM
有時都會架~~~~~~
小晴兒 2009-6-9 05:00:19 PM
會呀~佢跑完或熱都會咁
成日抖洒!!!
ssc314 2009-6-12 05:46:16 AM
我隻choco都係咁架
成日灘係地下抖氣抖到成陣unun下
個鼻又狂郁
joyc_tingting 2009-6-12 08:47:54 AM
原帖由 DingDing 於 2009-6-9 11:31 AM 發表
咁佢抖氣抖到成身郁晒,抖左幾耐?
Beebi幾大呀?
食慾如何?

一般都係幾分鐘到, 不過見佢真係好喘氣咁
beebi 係一個4個月大既小妹妹:014:
食草就一時時, 量大約係3-4個草球一日
williamchw 2009-6-12 11:12:29 AM
一食完糧就係咁~~:053: :053:
DingDing)) 2009-6-12 04:30:40 PM
原帖由 joyc_tingting 於 2009-6-12 08:47 AM 發表

一般都係幾分鐘到, 不過見佢真係好喘氣咁
beebi 係一個4個月大既小妹妹:014:
食草就一時時, 量大約係3-4個草球一日

肯食野都好D.
有無諗過帶佢去獸醫度check下呀?
Jessie)) 2009-6-13 12:00:20 AM
我隻兔兔一食完糧就係咁嫁喇, 抖氣抖到成身震埋既, 之前我都以為有問題, 但見佢日日跑完/食完野都係咁, 就知係正常的了, 開左冷氣都會咁, 可能係消化緊會熱熱啦, 冇問題既唔洗擔心:051:
尤尤 2009-6-15 07:16:44 PM
有時都會...
佢地天氣熱時會咁...

快速發帖