黑黑麻麻...呢隻狗狗唔係買又唔係人地比...係有一日無啦啦跟住我家姐...咁我家姐就養左佢
有無人知係佢係咩品種-我家姐話佢似"比熊" 喎..

wesky 2009-6-11 05:06:32 PM
唔係玩具貴婦嗎??
話時話, 我今日見過呢張相 @@
光之天使)) 2009-6-11 05:09:08 PM
自來狗@@
咁好有緣wor~
好好相處^^~多d post佢d相丫~我好鍾意狗狗架~
Goody09 2009-6-11 05:21:46 PM
原帖由 wesky 於 2009-6-11 05:06 PM 發表
唔係玩具貴婦嗎??
話時話, 我今日見過呢張相 @@

緊係啦..我upload 左去facebook到
嘉欣 2009-6-11 06:06:19 PM
隻狗狗好可愛:023:
笨﹏s!u〞彌 2009-6-11 08:13:09 PM
奶茶好靚呀~
知唔知係男定女呀?:039:
Goody09 2009-6-11 08:41:41 PM
原帖由 笨﹏s!u〞彌 於 2009-6-11 08:13 PM 發表
奶茶好靚呀~
知唔知係男定女呀?:039:

男仔黎架
lingyan 2009-6-11 10:41:34 PM
貴婦狗。
d毛唔夠捲,幫佢剃光再生d毛會捲d~
小米 2009-6-12 01:17:43 AM
係我最愛既貴婦呀^^
睇佢 d 牙, 應該好細咋喎~
你地有冇帶佢去 check 晶片?
或者上網睇過會唔會係有人走失呀?
Goody09 2009-6-12 03:49:06 PM
真係貴婦咩...佢同我家姐隻貓差唔多身長..無Check 晶片呀.
Goody09 2009-6-12 03:53:09 PM
家姐隻肥貓-咖啡
好肥呀佢
美國短毛貓

BB囡 2009-6-12 04:23:44 PM
我都覺係貴婦
除左覺得係貴婦,都唔知可以話似咩
可能係咖啡掛住你家姐
咁叫家姐好好咁同奶茶相處啦
小晴兒 2009-7-25 04:24:40 PM
very q~~~?~~~~~

快速發帖