我今日喺facebook http://www.facebook.com/pages/mY ... Y-BabE-/86409128978 睇倒啲兔兔相, 唔知點形容, 只係覺得有點虐蓄嘅感覺, 唔知大家有冇咁覺得呢??

我覺得啲柚皮好污糟, 點解可以擺喺兔兔嘅頭上面呢??

可以咁同兔兔沖涼嗎?? 感到兔兔好凍呀~!!

好變態呀~!! 凍死佢喇~!!

見倒呢張, 真係心都痛埋~!!

佢當兔兔係玩具嗎??

竟然俾個榴槤佢擒, 好易吉親腳仔咖嘛~!!

兔兔帶頭盔已經好慘, 仲要俾佢用網底嘅籠, 睇見都心酸呀!!
ronniecheung 2009-6-19 09:21:07 AM
個籠好細.... 可能佢唔太識點照顧兔兔....
feona 2009-6-19 10:00:31 AM
成隻指甲斷左, 好痛呀, 隻兔兔好慘呀
wesky 2009-6-19 10:17:50 AM
我係復活節見過呢隻兔
個籠真係.....無野好講
放入個箱度真係有點變態....
如果隻兔一歲以上, 只要你懂得點沖, 都無咩問題, 當然兔唔沖涼都得
alaneva 2009-6-19 10:30:30 AM
呢個人好明顯唔識養兔仔:056:
喵女)) 2009-6-19 10:33:04 AM
佢.....@@咁似總統商場度GE兔兔既??
lenmui)) 2009-6-19 11:16:44 AM
陰公, 斷咁大塊指甲
都唔知佢有冇幫兔兔剪
同埋一睇個籠底, 就知佢冇養兔兔既常識啦
個籠底 d 鐡線咁幼, 想唔生腳瘡都幾難
真慘...
波丸媽 2009-6-19 11:39:35 AM
痴線架!!!
變態架!!!
睇到我想暈囉!!!#^73^#
我要起facebook打篇野發洩!!!!
唱衰佢!!!!

kkyan01 2009-6-19 11:42:47 AM
呢個係咩人黎嫁, 佢係咪傻嫁 :052:
大富翁 2009-6-19 11:52:29 AM
呢個人根本唔識養兔兔!
咁樣就對待d動物!!
唉.........
珊迪小姐 2009-6-19 12:15:34 PM
嘩!!!勁衰呀!!
可吾可以係佢個wall度話下佢
甘做係吾岩嫁??
BB囡 2009-6-19 12:27:52 PM
真係睇到心又痛...火都黎呀
個人都唔係人黎嫁..
咁對兔兔..好想鬧佢呀
佢係咪癲嫁...
好嬲呀
光之天使)) 2009-6-19 12:57:46 PM
...........................
唉........希望兔兔生活愉快.........
芝士媽 2009-6-19 01:06:36 PM
好慘呀隻兔兔 #^37^# 個主人咁落去兔兔點算呀 #^37^#
luckygirl1025 2009-6-19 01:25:51 PM
上去留言得唔得呀......

快速發帖