唔知幾時開始moto好鐘意舔我手指
有時摸佢佢都要舔
舔舔下會細細力咬 我諗佢以為係野食-.-
但隻手又冇味 岩岩沖完涼佢都照舔..
其實咁會唔會對佢唔好? 之前聽人講過狗仔舔人係對佢唔好的好似:056:

嘉嘉(: 2009-6-22 06:16:24 PM
其實我覺得吾係壞事黎.
舔未好囉.
我果個都有咬我嫁
Jojo)) 2009-6-22 06:46:25 PM
舔-->love#^49^#
otistou 2009-6-22 07:17:53 PM
我果隻都係....好鐘意食我手指=3=
咩人ge手指都會咬= =
kumi)) 2009-6-23 11:15:30 AM
阿寶都係,人人擺隻手指去佢都會咬!
BB囡 2009-6-23 12:15:09 PM
我覺得因為佢地踐一條條既野係好敏感
佢地可能以為係草
DingDing)) 2009-6-23 05:20:47 PM
我去到邊,小白跟到邊,跟住會舔我腳趾.
抱住佢,佢都會舔我隻手.
Agree : 舔--> Love
clarayick 2009-6-24 01:31:47 PM
我食兔兔好中意咬我...琴晚啦我隻手指咬到流血...
如果放左出籠就咬腳指....
Cody)) 2009-6-24 01:49:07 PM
你養咗兔兔幾耐? 佢依家幾大? 做咗絕育未? 係咪淨係咬你一個, 其他人無咬?
cafekaleo 2009-6-25 06:58:44 PM
原帖由 Cody 於 2009-6-24 01:49 PM 發表
你養咗兔兔幾耐? 佢依家幾大? 做咗絕育未? 係咪淨係咬你一個, 其他人無咬?

養左五個月 而家佢七個月大 未絕育
人人都舔舔下就咬..
lingyan 2009-6-25 07:02:44 PM
原帖由 cafekaleo 於 25-6-2009 06:58 PM 發表

養左五個月 而家佢七個月大 未絕育
人人都舔舔下就咬..

一定係好味道~

MIFFY 到而家都咬兔爸D腳指,但就唔會咬我腳指~

奇怪地,佢地都唔係咬我D肉,係咬我既指甲....
redbean 2009-6-25 08:49:58 PM
我Kulu 之前發情, 都係會舔下就咬
不過 過左一排就無事

佢個陣都係五個月到o架

快速發帖