童童既籠開口係上面;;咁點樣比佢自己行出黎啊?
.

同埋童童吾識去廁所.
放佢出黎.
我驚成地都係佢既屎同埋尿-/\-
但我又吾想佢成日留係籠入面.
聽人講要比佢出黎行至小4個中先好-/\-
咁點算啊-/\-"

我之前出1出幾分鐘.
童童都0左成堆屎v0v

呢個係童童個屋企.
無咩特別-3-"
遲吓先買多d野比佢.
大家比d意思睇吓有咩可以改善下喇.

阿蚊 2009-6-25 06:33:43 PM
童童幾健康喎~^^
就算識去廁所既兔兔...出黎玩既時候都會放低Dc係出面架
佢唔係出面痾尿已經好畀面架la...
lingyan 2009-6-25 06:42:34 PM
唔俾尿真係好俾面....

我個囡一出籠就俾一撻仔尿我 =3=
嘉嘉(: 2009-6-25 06:45:46 PM

回復 2# 的帖子

- /\ -童童好喂食嫁.
日日喂野比佢食.
佢就好似癲左咁.
係咁跳黎跳去;
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
真嫁.但係未拾到手都軟囉.3.?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
童童成踩屎踩尿.
手手腳腳都好黑蚊蚊.
幫佢沫身.
佢又好似吾多中意咁.
郁郁下咁.
重有.
童童佢咀下面小小果到.
有d黑色野.
但童童吾比我睇.
都吾知點先睇到係咩黎-/\-"
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:022:
嘉嘉(: 2009-6-25 06:46:59 PM

回復 3# 的帖子

哈哈(:
但係吾係0尿先好咩.
0屎一0就好多.
拾都拾吾切:022:
辛苦命黎:024:
elvisli 2009-6-25 06:47:03 PM
不如你影下個籠1大家睇下
睇下有冇野可以改善下
嘉嘉(: 2009-6-25 07:15:24 PM

回復 6# 的帖子

影左喇(:
希望你地可以指點指點.:024:
wesky 2009-6-25 08:24:59 PM
簡單既做法,  換個籠
兔籠點都要有個正門出入嘛
wm20472 2009-6-25 09:04:08 PM
D屎都好正常, 即係佢好健康
嘉嘉(: 2009-6-25 09:20:37 PM

回復 8# 的帖子

唉.但係個籠都係岩岩先買.
1個星期都可以未-___-v
咁快換/.\
#^73^#
嘉嘉(: 2009-6-25 09:28:23 PM

回復 9# 的帖子

緊係啦.
我好鍚佢嫁#^23^#
喵女)) 2009-6-25 09:34:55 PM
唔知點解。。。睇你D字。。。睇到有少少眼花。。#^34^#
我個籠都係多數開上面俾小吉出黎..佢係不嬲自己跳到出黎咖..
lingyan 2009-6-25 09:36:16 PM
原帖由 嘉嘉(: 於 25-6-2009 09:20 PM 發表
唉.但係個籠都係岩岩先買.
1個星期都可以未-___-v
咁快換/.\
#^73^#

咁又唔怪得人,你養之前都無做好資料搜集~#^4_002^#

你或者睇下有無人養小天,平平地賣左佢再買個新籠,
都係200蚊左右~又大又好用~
嘉嘉(: 2009-6-25 09:37:10 PM

回復 12# 的帖子

x0x  s0rry.
但係我童童重好個.
佢好矮矮-/\-
佢跳吾出.
就算跳得出.
都會正到-/\-#^19^#
lingyan 2009-6-25 09:38:15 PM
原帖由 喵女 於 25-6-2009 09:34 PM 發表
唔知點解。。。睇你D字。。。睇到有少少眼花。。#^34^#

呢D係而家青少年既網上文字法..
禾 = 我 , 正 = 整 ……

我老啦.....

快速發帖