唔知有冇兔友見過邊度有得賣呢?  出面價係幾錢??  

我見到 yahoo 拍賣 買一個$280     買兩個 $250/1

但係呢個又賣$120~~差咁遠= =" 唔知有冇分真假果d嫁呢........
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1119097241

上次係街見到人用ar~~好想買~~#^72^#

photo from:  http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b10748814

chocolate301 2009-6-26 03:04:13 PM
之前見過潮特有...但唔知而家仲有冇呀~~
kiki520u 2009-6-26 03:19:02 PM
又真係幾靚 ^^.. haahaa
shanshan 2009-6-26 03:40:10 PM
又真係好靚喎
好想要呀:022:
wesky 2009-6-26 03:57:51 PM
$100 都要考慮下買唔買...
Panda)) 2009-6-26 04:04:35 PM
如果你地買會買咩色??
Jojo)) 2009-6-26 04:08:36 PM
灰藍好靚。。。
又可以去supermarket用,夠環保
elyse)) 2009-6-26 04:12:43 PM
我都有丫,我買左黃色...
之前係行過一田見到有賣,好似3百左右...
之後我上yahoo搵,平好多...不過唔知真定假,唔識分..個價錢差咁遠:067:
BB囡 2009-6-26 04:39:15 PM
如果比我,我會buy個平既同黃色
因為講真li d邊睇得出真定假呀
真真假假對我都冇咩所謂
因為又唔係大牌子..而且你拎出街都冇人睇得出
黃色個個特顯到兔仔多d
smallsuishan 2009-6-26 05:08:19 PM
潮特仲有賣
不過我記得都ok貴 好似要二百五以上
同埋條帶好長

個時睇到我都想買
不過一試 條帶太長.....:077:
lingyan 2009-6-26 05:10:44 PM
好靚丫~~~

120蚊o個個我都幾想買,係咪可以變第二個袋款 ga ??

Panda)) 2009-6-26 05:18:15 PM
其實我覺得白色就易襯d~~好煩腦~~hahaha#^64^#
kiki520u 2009-6-26 05:33:05 PM
原來係一個牌子黎KA?!................ -_-" 真係諗佢唔到.. HAHA 雖然幾靚!!!
lingyan 2009-6-26 05:35:43 PM
原帖由 Panda 於 26-6-2009 05:18 PM 發表
其實我覺得白色就易襯d~~好煩腦~~hahaha#^64^#

白色易污糟丫,我諗住買藍色 XD
太靚啦~
firen_freeze)) 2009-6-26 05:49:51 PM
#^11^# 白色O個個好法國...

快速發帖