昨日去開citysuper, 買了蘿蔔苗、苦白菜、百里草、鼠尾草
每餐比兔兔試一款

蘿蔔苗唔係好鍾意食, 食小小就走開
苦白菜就好OK, 好快食完

稍後試左百里草、鼠尾草再update

Colleen 2009-6-29 12:08:47 AM
我家包包同muffin都好鐘意食苦白菜ga,尤其係muffin,苦白菜係唯一一種會即刻食既vegetables:057:
wesky 2009-6-29 12:12:26 AM
係咪有機架, 好貴咁喎
hh0 2009-6-29 12:17:21 AM
每次試食一包都好貴呢
不過有機係甘ga la~
兔仔怡v3v 2009-6-29 12:19:11 AM
#^71^# 細細盒都要十幾蚊...
兔地一定大飽口福
Panda)) 2009-6-29 12:24:20 AM
我都見過ar~不過冇買~~下次去果時買黎比lucky試下先#^67^#
smallsuishan 2009-6-29 12:34:51 AM
兔兔唔吃 主人吃~~
cordero 2009-6-29 09:48:39 AM
百里香自己屋企有種,珍珍成日食....但其他果d好貴呀...唔捨得買
wm20472 2009-6-29 10:29:13 AM
今日比百里草, 兔兔唔食~~~~~~~~~~~~:040:
Jojo)) 2009-6-29 10:46:46 AM
百里香我都有種。OREO都好鐘意食,不過係咪唔可以食太多架?仲有鼠尾草,都唔可以俾太多掛。。。。
兔兔好鐘意食紅蘿白嘅葉(carrot tops),你去CITY SUPER買,可能有baby carrots,baby carrots係連葉一起賣架,咁carrots你就自己食,俾兔兔食葉∼∼
尤尤 2009-6-29 05:47:16 PM
好貴咁喎...
佢地一定好開心啦....
wm20472 2009-6-29 09:49:29 PM
合共買了$60, 若買唐生菜夠食個半月
不過難得出沙田一次, 就買d好野比佢試下

今早比左小小百里草
下午終於肯食, 而且都食曬添

現在比鼠尾草, 都係比小小
看看情況點

光之天使)) 2009-6-29 09:53:53 PM
沙田來的手信~~:038:

兔兔真幸福~
小糖^^ 2009-6-29 10:42:13 PM
bonedog 2009-6-30 02:26:43 PM
我先前見過, 但唔知蘿蔔苗佢地鐘唔鐘意食, 同埋佢下面粒種子唔知俾唔俾得食呢﹖
我有諗過試下可唔可以種得出有頂葉既蘿蔔~

快速發帖