頭先喂隻傻豬你食紅蘿蔔乾,點知佢興奮過度,連我隻食指都咬埋,而家仲標緊血,用緊一指神功打字#^62^#
wesky 2009-6-29 12:56:40 AM
我好耐之前都試過因為咁被波波咬親手指
即刻標血 :077:
Cwk 2009-6-29 01:10:57 AM
今日都岩岩試左....
兔大爺唔鐘意梳毛
跟住咬我手指
流血啦 :050:
lingyan 2009-6-29 01:12:25 AM
標咁嚴重 ?
我通常都係俾佢咬到滲血~~~
兔仔怡v3v 2009-6-29 01:25:06 AM
:077: 話說我都試過....
好似釘窿幾窿咁
MOURINHO 2009-6-29 12:27:11 PM
樓主快d清潔傷口啦....:056:
我鍡糯米滋都試過開心過度一咬就咬我手指..不過冇流血...而且糯米滋立即lam 返我~:053:
cinnamoroll 2009-6-29 02:24:31 PM
原帖由 MOURINHO 於 2009-6-29 12:27 PM 發表
樓主快d清潔傷口啦....:056:
我鍡糯米滋都試過開心過度一咬就咬我手指..不過冇流血...而且糯米滋立即lam 返我~:053:

糯米滋好得乖牙:053: 識得呵番主人~~~唔知係咪隻隻兔地都會識甘既呢~~
兔仔怡v3v 2009-6-29 04:29:14 PM
原帖由 cinnamoroll 於 2009-6-29 02:24 PM 發表

糯米滋好得乖牙:053: 識得呵番主人~~~唔知係咪隻隻兔地都會識甘既呢~~

唔係:004: :005:
我個隻衰野唔係囉!!!
BB囡 2009-6-29 04:53:55 PM
我都相信bb囡唔會咁好死
佢成日都扮晒野咬人地腳趾嫁
比佢地咬..真係痛到入心嫁
bonedog 2009-6-30 08:01:15 PM
因為初初喂普樂食野個時佢咬得好大力,痛..於是我教佢
依家係手上食野會好輕力叼起佢先再咬..唔會好似以前咁大力
個時佢病左, 我要抱佢出黎食藥佢好嬲我..
一咬完即標血..之後我企係到幾秒望俾佢, 因為個下俾咬到個位痛到入心..
幾秒後d血就係咁滴落地下啦:046:
Jokejo 2009-7-1 02:15:06 AM
隻衰仔有嘢食連阿媽係邊個都唔知咖,佢邊度會呵番我吖,唉,我都想佢咁生性:054:
千千 2009-7-1 02:20:09 AM
=口= trubi     "只係 會  咬外人""
like  我哥既 女朋友""
次次  佢黎都  咬佢地 -口-   都唔明點解
小糖^^ 2009-7-1 10:16:32 PM

快速發帖