Momo呢排成日牙痕.....
放佢出黎就周圍搵野咬...
e.g.廁紙筒...被...木.....etc.
應該買咩俾佢咬??? 磨牙石??? 磨牙木????

:056:
兔仔怡v3v 2009-7-1 03:23:39 PM
千其唔好係磨牙石...
可以買D蘋果木/木串俾佢咬下囉...
我個囡都係咁成日搵野咬...
都唔知有咩好咬:043:
Jojo)) 2009-7-1 03:25:14 PM
磨牙石唔好買呀。。。磨牙木都可以考慮,你可以買蘋果枝俾momo咬。
當然都可以俾momo舊電話簿,兔兔可以玩成日
光之天使)) 2009-7-1 05:03:40 PM
兔兔係咁....鍾意周圍咬~
你可以買舊木比佢咬下既~但係通常...
兔兔係唔會咬d 你特登買比佢咬既野....
佢地係鍾意咬一d你唔比既野...e.g 傢俱...

我屋企都買左d倉鼠木比total咬...
佢來不來咬起身扔下就算,唔會點咬...
MOURINHO 2009-7-1 05:12:38 PM
算啦~唔洗買架啦~

因為你比佢咬果d佢唔會咬~你唔比咬果d通通咬爛晒~!

前幾日我家大少姐咬爛左我條叉電器條線丫~~!!!!:056:

叉電器又成百幾蚊~!!!!:050:
Amberbee 2009-7-1 07:01:18 PM
草 "尊"呢???
Monique_ho 2009-7-1 09:36:25 PM
咁木板呢????
我見Momo好鬼鐘意咬佢個籠入面果塊木板.....
但係我又唔知呢d佢咬唔咬得....
所以佢一咬我又拎走塊板....
其實木板咬唔咬得?????
wesky 2009-7-1 09:39:38 PM
咬得
我兩隻得閒就咬下, 磨下牙仔, 依家幾齊幾靚  XD
pinwheelfish 2009-7-1 11:51:37 PM
佢响籠入面無聊會咬吓, 但係你放佢出嚟, 佢大把野八, 我估你擺响度佢都唔會咬木板啦~~ 我諗如果你唔可以成日睇住佢的話用圍欄啦, 再整隧道俾佢玩可能會好d#^52^#

快速發帖