我一直都買開momi草比呀仔食
次次check草都覺得d草幾靚又齊喎
無論果期d草幾靚都好 但每次食到一半就碎到爆
差唔多有1/3係碎草+草粉 唔食得
都幾浪費架
其實大家係咪都係咁? NE草會唔會好d呢?

已篩出既草碎+草粉 其實唔止lee到

cordero 2009-7-3 06:09:41 PM
ne草都係咁.......
akaicathy 2009-7-3 06:11:21 PM
原帖由 cordero 於 3-7-2009 06:09 PM 發表
ne草都係咁.......

原來NE草都係咁
我諗隻隻草都係咁la...
光之天使)) 2009-7-3 06:12:49 PM
........
今期我買果箱oxbow又係碎到爆wor....
上唔到草架咁濟....
我諗住出去買包袋裝返黎溝~

你都可以試下搵momi果d丫
elyse)) 2009-7-3 06:23:29 PM
係牙...n.e.同momi都剩好多草粉...次次都有1/4袋草粉..
可以整好多草餅,多到可以派街坊....

不過前日買既oxbow都唔好,d枝好幼,同d線一樣粗...:046:
喵女)) 2009-7-4 01:11:36 AM
冇呀@@APD冇咁GE情況BO∼
#^14^#
小米 2009-7-4 02:27:50 AM

回復 1# 的帖子

我豆豆都係食開 momi ka~
初初淨買一袋11lbs 都唔覺有咁多碎
後來一箱箱咁入~ 就真係包包都有 1/3碎..
E+ 直頭用來鋪廁所唔浪費! 慳得就慳
小糖^^ 2009-7-4 09:02:20 AM
hh0 2009-7-4 01:07:05 PM
見張相已篩出既草碎其實好多都食得唔係好碎果D
可能我用既篩密D
momi已經算少草粉ga la

快速發帖