好可愛既pose

hamster1013 2009-7-3 11:11:41 PM
wesky你又幫2個囡裝修過間屋呀?!
真係一個廿四孝爸爸~

波波, 小丸滿唔滿意間新屋呀?
Jessie)) 2009-7-3 11:14:08 PM
waaaaaaaaaaa個籠好大呀~~~~~~~~波波小丸好幸福
光之天使)) 2009-7-3 11:20:11 PM
加多左幾層?
個籠係咪一樣大呀?
真係好心機~~
wesky 2009-7-3 11:33:28 PM
個籠一樣, 無變, 只係更改木板位置, 希望可以善用空間
二樓塊木板係尋晚買 $50 =0= (好新淨果塊)
今日下午係度鋸木, 再裝上去, 又拆又裝, 攪左幾個鐘

原本係三塊木板, "左右左" 既方式裝
一樓佢地唔訓, 只做踏腳, 所以鋸左半, 佢地出入又方便D

小丸有幫手架, 幫我試下夠唔夠位跳上去, 算有貢獻 :073:

波波訓三樓, 有鋁板 哈哈
小丸訓二樓, 有冰種 =0=
lingyan 2009-7-3 11:47:27 PM
你真係有心機,我個兔爸都唔會搞 /_\
兔仔怡v3v 2009-7-4 12:10:00 AM
wesky你真係好有心機呀...
我可唔可以請你幫我個囡裝修呀:040:
wesky 2009-7-4 12:15:31 AM
哈哈  個籠佢地都住左成年  轉變下環境  心情可能會好D
其實好簡單架咋   用索帶索實就得
小米 2009-7-4 12:25:38 AM
真係好有心機呀!!!
小丸霸咗波波個私家位^^"
Vinkivan 2009-7-4 12:33:50 AM
波波、小丸真係幸福哦~~~~~~~!!
vice0926 2009-7-4 01:14:41 AM
第一張相ge小丸好瘦好slim#^50^#
波丸有你呢個老豆真係開心晒~~~~
akaicathy 2009-7-4 01:26:12 AM
你真係好用心機呀, 24孝爸爸
小丸波波一定好happy la
斜木板係咪用索帶固定架?

wesky 2009-7-4 09:02:16 AM

回復 12# 的帖子

依家兩隻一齊訓頂樓
斜木板都係用索帶固定架
wesky 2009-7-4 09:03:49 AM
原帖由 vice0926 於 2009-7-4 01:14 AM 發表
第一張相ge小丸好瘦好slim#^50^#
波丸有你呢個老豆真係開心晒~~~~

哈哈 你憸左兩隻字喎 波丸簡稱 XD
Jojo)) 2009-7-4 12:20:33 PM
到宜家先知原來wesky係男仔。。。。。。
一直都以為係兔媽媽∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
好小有兔爸爸咁細心。。兔媽媽一定好幸福,有個咁細心嘅老公(OR BF)∼∼∼

快速發帖