我兔兔有介癬虫
去左Gerry睇......
上星期6打埋第3支針
Gerry都話好反哂....d焦都冇哂....d毛都開始生反出黎
兔兔都活潑反哂....不過呢2日我覺得佢好似又係咁周身"咬"痕(不過就冇之前咁多)
放佢出黎佢好鐘意fing頭跑跳....我洗唔洗帶兔兔睇多次Gerry呢??:046:
光之天使)) 2009-7-5 01:29:15 PM
fing頭跑跳  =   通常兔友稱為兔仔舞~係兔兔開心既表現~
即係一邊高速跑~時不時跳起~順便fing埋頭仔~

如果係咁,恭喜晒~兔兔開心~
takki26 2009-7-5 01:44:02 PM
係嫁??
好野:055:
咁我係唔係應該睇多佢2日先呢??
光之天使)) 2009-7-5 01:45:45 PM
留意下la~
如果你真係覺得佢周身"r"痕~
你留意下佢邊度痕多~多d幫佢check下d毛呀..皮膚呀~~咁囉
hh0 2009-7-5 03:38:58 PM
0甘你上次醫完有無消毒晒所有籠既範圍同用品
keromanman 2009-7-5 03:55:15 PM
我隻兔兔都出緊,都係睇gerry~
仲差一支針~真係要成日洗野~~
因為連我都會覺得好痕
takki26 2009-7-5 09:54:11 PM
我都係r...
我日日換龐都用熱水洗野嫁.....
不過我依傢都好擔心:050:
takki26 2009-7-5 09:58:07 PM
原帖由 keromanman 於 2009-7-5 03:55 PM 發表
我隻兔兔都出緊,都係睇gerry~
仲差一支針~真係要成日洗野~~
因為連我都會覺得好痕

我個陣都係r....
不過依傢我都重有少少痕:051:
keromanman 2009-7-5 11:24:02 PM
原帖由 takki26 於 2009-7-5 09:58 PM 發表

我個陣都係r....
不過依傢我都重有少少痕:051:

依家佢打有第二支針~我都無之前咁痕
可想而知兔兔幾辛苦~~所以我都勤D幫佢洗野
同埋兔兔會飲好多水
勞仔 2009-7-6 04:26:38 PM
呢個係點樣形成嫁?:020:
如果兔兔有呢個問題,點樣先知道呢?:036:
takki26 2009-7-6 07:07:52 PM
原帖由 勞仔 於 2009-7-6 04:26 PM 發表
呢個係點樣形成嫁?:020:
如果兔兔有呢個問題,點樣先知道呢?:036:

e生話可能係我buy兔仔個間店舖入面既其他兔兔傳染到
takki26 2009-7-6 07:10:15 PM
我隻兔兔依傢"咬"痕少左
不過佢舔多左自己隻手同腳....身體都有舔
咁佢會唔會係舔緊d介癬虫嫁:050:
wesky 2009-7-6 07:48:40 PM
兔仔成日都 lam 自己架
takki26 2009-7-6 09:54:54 PM
原帖由 wesky 於 2009-7-6 07:48 PM 發表
兔仔成日都 lam 自己架

明白......:053:
咁佢間唔中"咬"下痕係唔係都正常??

快速發帖