初初養兔兔都會係咁買玩具俾佢, 之後累積經驗後, 每次想買時都會同自己講 "掉幾多拾蚊落咸水海喎", 然後就唔會買... 前幾日行開灣仔, SPCA 擺檔賣嘢籌款, 買咗呢份玩具俾斐斐, 因為佢鍾意周圍捐, 買咗佢唔捐都起碼捐咗舊錢俾 SPCA!!!

結果, 反應都OK, 舊錢只係跌咗一半落咸水海!

原先兩個 "LON" 係向上, 我調咗個方向方便佢出入, 名乎其實 "狡兔三窟"!

原先兩個 "LON" 係向上, 我調咗個方向方便佢出入, 名乎其實 "狡兔三窟"!

小糖^^ 2009-7-9 10:40:27 PM
尤尤 2009-7-9 10:48:35 PM
SPCA係邊度擺檔??
你買左幾多$$??
斐斐都幾鐘意玩喎...
ronniecheung 2009-7-9 10:54:15 PM
原帖由 尤尤 於 2009-7-9 10:48 PM 發表
SPCA係邊度擺檔??
你買左幾多$$??
斐斐都幾鐘意玩喎...

係喺街邊的, 你可以上佢個 website睇下佢喺邊度擺, 我呢個就喺合和對開度買,
買咗 $120, 之後上 yahoo 睇, 會平d, 不過幫襯 SPCA 可以幫到動物~~
光之天使)) 2009-7-9 11:04:45 PM
OK wor~
如果有緣見到就去睇下先
smallsuishan 2009-7-9 11:30:29 PM
好正咁wo~:033:
我都想送條俾Hill仔
hamster1013 2009-7-10 12:19:48 AM
好似好好玩咁喎~
斐斐玩得開唔開心呀?!
珊迪小姐 2009-7-10 12:24:16 AM
spca...........印象中.....
佢地對動物真係吾多好 - -""
不過合件玩具又好似幾好玩甘wo!!!
bonedog 2009-7-10 12:28:19 AM
我先前一直都想搵呢d類似既俾普樂玩.
不過又搵唔到wor:056:
等我都去望下先
nievedith 2009-7-10 01:29:29 AM
又唔錯WOR, 兔兔都樂在其中咁呢
ronniecheung 2009-7-10 08:55:33 AM
反應 ok 的, 佢一日都會入去走幾轉的, 入咗去又會伸個兔頭出黎裝下咁, 都幾搞笑!
梳毛果陣, 如果佢逃脫成功, 都會 "呢" 喺入面唔出黎, 哈哈!
笨﹏s!u〞彌 2009-7-10 02:03:47 PM
原帖由 ronniecheung 於 2009-7-10 08:55 AM 發表
反應 ok 的, 佢一日都會入去走幾轉的, 入咗去又會伸個兔頭出黎裝下咁, 都幾搞笑!
梳毛果陣, 如果佢逃脫成功, 都會 "呢" 喺入面唔出黎, 哈哈!

用隧道當做被難所.....哈哈
斐斐好醒目呀:010:
勞仔 2009-7-10 02:51:46 PM
個隧道好正丫,我仲留意到你間兔屋好別緻~:066:
smallsuishan 2009-7-10 09:48:06 PM
你話yahoo有
可唔可以俾條LINK我呢 我想買俾hill仔玩
ronniecheung 2009-7-10 11:43:22 PM
原帖由 勞仔 於 2009-7-10 02:51 PM 發表
個隧道好正丫,我仲留意到你間兔屋好別緻~:066:

IKEA 買的, $100有找, 不過已經失寵了, 隔幾日先入面行一轉....

快速發帖