好嬲好嬲好嬲;
之前未養童童果陣.
我有上過好多好多兔仔既網.
但都無見過話食草分邊幾種.
跟住去買童童.
i l0ve r果到個sell話要買呢樣要買果樣.
講到吾買果樣要死咁濟..
咁未買囉.
買左童童.我就日日上網睇呢樣睇果樣.
因為我承略過要照顧好童童.
搵到呢個壇.
就知道兔友話"家有寶貝兔"呢本書好正< :
所以專燈去買一本.
睇完之後.
先知.原來個sell左個tim0thy比二個月大既童童.
重要我買木(木康)囉;明知唔好都要我買.
重要講到似層層咁.v.
近黎見到好多人都受害;
買左d病左既兔兔番屋企.
我忍吾到luuuu;
所以打左呢篇野比黎.
希望新手吾好信sell講既野\口/

Be_Be_1989 2009-7-11 10:17:48 PM
商業手法,就係蝦D冇做好功課的人...(我就係其中一個):050:
★YINGJa1v3v` 2009-7-11 10:20:40 PM
我平時買野都系系果度買-_-.
lingyan 2009-7-11 10:22:54 PM
佢地係專攻新手,幾乎大部份寵物店都係咁。

好老實講,唔好話寵物店,
去任何一間舖頭,萬一你俾sales知道你係第一次接觸某樣野,
佢一定sales你買超多野。
呢d係商業手法。
Vinkivan 2009-7-11 10:24:10 PM
其實無論賣兔定買人嘢, 總之買任何嘢都唔可以盡信啲SALE, 因為SALE講咩都話係啱嘅, 真係信一乘都死呀~~~!!
嘉嘉(: 2009-7-11 10:24:22 PM

回復 2# 的帖子

真係好想打佢#^32^#
嘉嘉(: 2009-7-11 10:24:47 PM

回復 3# 的帖子

我都係.但我覺得好吾抵囉.
Jessie)) 2009-7-11 10:24:58 PM
咁衰既?!?!?!兔兔都唔可以用木 木康 養佢仲叫你買~~~~~~~~~
嘉嘉(: 2009-7-11 10:25:15 PM

回復 4# 的帖子

興到我死死下-/\-
★YINGJa1v3v` 2009-7-11 10:26:35 PM
原帖由 嘉嘉(: 於 2009-7-11 10:24 PM 發表
我都係.但我覺得好吾抵囉.

旦系我見佢又吾會叫我買哩樣果樣-_-.
可能系我熟客掛-_-.旦系我覺得態度都0kay的.
嘉嘉(: 2009-7-11 10:26:56 PM

回復 5# 的帖子

係囉...我覺得做sell攸到咁吾得囉.
咁就算係兔仔都係生命一條姐.
點解吾可以好似人咁公平對佢地.
嘉嘉(: 2009-7-11 10:28:12 PM

回復 8# 的帖子

係囉...
兔兔有生命嫁\口/
嘉嘉(: 2009-7-11 10:29:14 PM

回復 10# 的帖子

態度囉.
但對兔仔既態度應該有待改善
wesky 2009-7-11 10:59:03 PM
無話奸唔奸, 只怪自己無做好功課, 第一次買被人呃好正常, 當俾錢學野囉
出面更加奸既事仲有更多, 小心小心
喵女)) 2009-7-12 12:03:30 AM
對=]
冇話咩新手唔新手....
又唔見我俾佢地呃?
我養兔前好好的做功課了//

快速發帖