細妹每次放出籠, 都要走去家姐個籠邊, 每次的動作都如下....

希望她們做完絕育後可以係埋一齊住啦

註: 只知道2姊妹是一齊買, 係唔係真係有血緣關係不得而知

細妹, 你做物一走出籠, 就埃住家姐個籠唔肯走呀?

細妹, 你做物一走出籠, 就埃住家姐個籠唔肯走呀?

因為我真係好掛住家姐呀! 我想望多家姐幾眼...

因為我真係好掛住家姐呀! 我想望多家姐幾眼...

riva.)) 2009-7-12 11:29:26 PM
點解要絕左育先一齊住既?
兔仔怡v3v 2009-7-12 11:31:37 PM
細妹個身好肥豬呀!!!:073:
karen195 2009-7-12 11:31:45 PM
佢地係唔係之前打架,所以分左籠呀??
wm20472 2009-7-12 11:33:24 PM
因為試過2次打架囉~
1次係4個月大時, 打到甩毛, 個日即刻分籠
另1次6個月大時細妹由上面跳左入家姐個籠, 2隻對峙到我們回家
而在已經7個月大

我怕若再有不快事件, 日後就唔可以Bon埋一齊

hh0 2009-7-12 11:38:03 PM
大細妺個size仲甘細隻, 好得意啊
光之天使)) 2009-7-13 12:02:22 AM
細妹真係好似好想同家姐一齊wor~
幾時帶佢地去做絕育呀?
千千 2009-7-13 01:14:38 AM
細妹  肥 嘟嘟   :073: :073:   好  可愛
Jessie)) 2009-7-13 01:24:32 AM
掙大隻眼仔望住人地 真係好好笑呀:073:
大富翁 2009-7-13 09:03:07 AM
真係好可愛!!又好可憐wo!!
見到都想去呵下細妹tim!
Jojo)) 2009-7-13 12:41:55 PM
又真係幾肥wor...好鬼得意
williamchw 2009-7-13 01:15:59 PM
係咪想食佢d草草呢..hehe:078: :078:
wm20472 2009-7-13 01:37:50 PM
唔係為食囉, 亦唔係為籠....
如果有讀心機, 我都想問清楚細妹心意

P.S. 兔兔之間識唔識傾計呢??????????????????????
vice0926 2009-7-13 05:09:10 PM
哈哈~好得意呀!!#^51^#
firen_freeze)) 2009-7-13 05:13:22 PM
其實我估係以前細妹住過個籠,所以每次都去返「自己」個籠張望。。。。

快速發帖