家有寶貝兔
橘子養兔子
兩本日文書
只要唔好整爛就得~
自取~
要借可以pm我~

已有 1 人評分P 點 收起 理由
wesky + 2 感謝分享

總評分: P 點 + 2   查看全部評分

小米 2009-7-13 02:05:06 AM
樓下兩本講咩 KE 呢?
千千 2009-7-13 03:09:06 AM
千  想  睇   借 左 我 2 日  ok??
Be_Be_1989 2009-7-13 03:11:36 AM
原帖由 千千 於 2009-7-13 03:09 AM 發表
千  想  睇   借 左 我 2 日  ok??

好ar~冇問題~兩日睇唔睇得晒ar~一星期後先還lor~
wm20472 2009-7-13 08:55:51 AM
Be_Be_1989真係好:050:
珊迪小姐 2009-7-13 09:43:51 AM
Be_Be_1989好大方呀!!
話時話 月尾書展都睇下有無d新兔書出版先得!!!
momo56 2009-7-13 11:23:07 AM
o依~~可唔可以借問聲, 上面o個兩本日文兔兔雜誌o係邊到買ga??
我想買本自己擁有多d~^^
bonedog 2009-7-13 12:51:14 PM
原帖由 momo56 於 2009-7-13 11:23 AM 發表
o依~~可唔可以借問聲, 上面o個兩本日文兔兔雜誌o係邊到買ga??
我想買本自己擁有多d~^^

我先前見過銅鑼灣SOGO樓上(好似係頂樓)書店有呢類書賣架..不過我唔肯定有無呢2本
Panda)) 2009-7-13 03:02:32 PM
點解我本橘子養兔子唔同封面既~~#^16^#
唔通我果本係第個版黎??
嘉嘉(: 2009-7-13 03:08:12 PM
想問你住邊嫁( :
elyse)) 2009-7-13 03:14:16 PM
原帖由 Panda 於 2009-7-13 03:02 PM 發表
點解我本橘子養兔子唔同封面既~~#^16^#
唔通我果本係第個版黎??

我諗我同你係同一本...我地個本好似係第2版

不過我都想問下面2本雜誌起邊樹買,我都想買返本睇下

Panda)) 2009-7-13 03:18:30 PM
原帖由 elyse 於 2009-7-13 03:14 PM 發表

我諗我同你係同一本...我地個本好似係第2版

不過我都想問下面2本雜誌起邊樹買,我都想買返本睇下

係喇係喇~就係呢個封面~~~原來係第2版黎~
firen_freeze)) 2009-7-13 03:52:10 PM
我都好想借.....但係我人仲係廣州

其實都仲有一個問題想問下大家,我O係廣州D書店見到好多養兔兔的書,好多種,但全部都係講兔養殖場管理的......#^3_002^#

但其實會唔會有D養殖場管理O既書都有用架?睇住E D書先得唔得架?#^37^#
Be_Be_1989 2009-7-13 04:20:07 PM
原帖由 wm20472 於 2009-7-13 08:55 AM 發表
Be_Be_1989真係好:050:

唔好咁講,方便各位兔友姐
Be_Be_1989 2009-7-13 04:21:40 PM
原帖由 珊迪小姐 於 2009-7-13 09:43 AM 發表
Be_Be_1989好大方呀!!
話時話 月尾書展都睇下有無d新兔書出版先得!!!

書展唔太想去,反而想去寵物展

快速發帖