星期六去日本~~聽日要送lucky去8號兔lu~
可能係咁既關係~lucky今晚特別百厭~~
真係笑死我呢個兔媽啦~~
好在我都有影低~~獻醜了~~haha

睇黎佢好快變做一隻狗狗#^13^#

將d草草咬晒出黎食~~睇黎佢鍾意野餐~

將d草草咬晒出黎食~~睇黎佢鍾意野餐~

兔媽我執完冇耐~~佢就搞到咁= ="

兔媽我執完冇耐~~佢就搞到咁= ="

lucky: 幣~!! 比媽咪發現左tim ><

lucky: 幣~!! 比媽咪發現左tim ><

攻擊另一隻~~XD

攻擊另一隻~~XD

光之天使)) 2009-7-17 02:45:06 AM
哈哈~
拎走你隻鞋~等你無得走~
小米 2009-7-17 02:46:30 AM
lucky 好明顥係 唔比你走喎
Panda)) 2009-7-17 02:48:48 AM
原帖由 光之天使 於 2009-7-17 02:45 AM 發表
哈哈~
拎走你隻鞋~等你無得走~

佢頭先拎埋另一隻tim 呀~可能佢唔鍾意我著tall鞋#^64^#
wesky 2009-7-17 03:39:51 AM
哈哈  lucky仔 好得意啊  真係成隻狗仔咁
我小丸只會擔住袋糧返入籠 :043:
拖鞋, 兩隻女只會幫你加花邊 :077:
Vinkivan 2009-7-17 03:50:55 AM
Lucky仔真係好鬼攪笑呀~ 成隻狗仔咁, 咬住隻拖鞋仲要fing兩下, 佢仲擔得好純熟下tim #^11^#
cordero 2009-7-17 08:34:16 AM
我呢度唔睇得youtube:050:
Jojo)) 2009-7-17 09:29:10 AM
當拖鞋係自己玩具。。。
all屎都要拖鞋
rock_his 2009-7-17 10:23:45 AM
hello ar , 兔兔好聰明呀:050:
kenixester 2009-7-17 10:43:42 AM
你下次返屋企,可以叫佢
ka@+ 2009-7-17 11:18:20 AM
唔好去咁耐喇..
lucky會好掛住你xD
smallsuishan 2009-7-17 11:33:50 AM
哈哈 lucky真係醒目
BB囡 2009-7-17 11:45:45 AM
你去邊間8號呀
等我去探下佢啦
Panda)) 2009-7-17 11:58:02 AM
珍媽~我轉頭+返張相落post俾你睇 XD

等我返黎要訓練下佢一入門口拎tall鞋比我~應該會幾搞笑~#^64^#
我一陣就拎佢去嫁喇~~23號會接返佢走~~
BB囡: 我去屯門置樂間8號呀~得閒去探下佢啦~~佢一定好開心>w<
BB囡 2009-7-17 12:02:20 PM
原帖由 Panda 於 2009-7-17 11:58 AM 發表
珍媽~我轉頭+返張相落post俾你睇 XD

等我返黎要訓練下佢一入門口拎tall鞋比我~應該會幾搞笑~#^64^#
我一陣就拎佢去嫁喇~~23號會接返佢走~~
BB囡: 我去屯門置樂間8號呀~得閒去探下佢啦~~佢一定好開心>w

我平時都係去開個間
好近我地嫁
我聽日去搵下佢先..先佢識唔識應嫁..
會唔會唔理我

快速發帖