大妹同細妹係兩姊妹黎架~
7月10先到我屋企,而家差唔多4個月大啦:014:

大妹:我最鍾意毛lala咬人隻腳, hehe~仲有我跳兔仔舞好好睇架~可以去表演

大妹:我最鍾意毛lala咬人隻腳, hehe~仲有我跳兔仔舞好好睇架~可以去表演

大妹:我仲有個特色, 就係.......我背脊個感嘆號!!所以我又叫感嘆兔!

大妹:我仲有個特色, 就係.......我背脊個感嘆號!!所以我又叫感嘆兔!

細妹:我認我好貪玩,不過其實我好細膽ga..

細妹:我認我好貪玩,不過其實我好細膽ga..

細妹:我發現到兔糧啦~俾我食, 唔係唔俾你抱!

細妹:我發現到兔糧啦~俾我食, 唔係唔俾你抱!

兔仔怡v3v 2009-7-18 05:31:34 PM
大妹細妹你地好呀...
你地兩個白雪雪好得意呀...
係啦...點解一拎拎兩隻既!?係係兔協拎?定係係FD到拎呀@@?
small_tra 2009-7-18 05:39:33 PM
真係有感嘆號wor~!

好似樣丫~!除左個黑眼圈之外.....
尤尤 2009-7-18 05:39:44 PM
我係uwant見過佢地....
我諗樓主係喺uwant領養....
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1
請問樓主養過兔兔未??
如果冇養過...就請多爬文....
同埋...你記住帶佢地去body check.....
chiyiyiyi 2009-7-18 07:10:39 PM

回復 4# 的帖子

就係佢地啦
養之前我已經爬左好多好多文啦, 前主人都講左好多心得我聽
大家請放心~
有事我都會即刻帶佢地睇醫生架
尤尤 2009-7-18 07:16:05 PM
唔好等佢地有事先帶佢地睇.....
到佢地有事就已經太遲....
因為本身佢地可能有隱性病...
係我地唔知既....
所以我建議你都係帶佢地去body check先....
買個保障....
小晴兒 2009-7-18 07:23:42 PM
好得意大妹有個感嘆號
wm20472 2009-7-18 08:19:10 PM
好得意喎~
我家都係大妹和細妹
chiyiyiyi 2009-7-18 10:23:33 PM
HA~佢地真係好可愛架~成日走上我張床疾走, 唔會跣腳嘛:030:
咁我想問元朗有冇邊間診所比較好呀??近d唔洗佢地咁辛苦
hh0 2009-7-18 11:12:47 PM
唔怪得0甘熟口面, 原來係呢2隻
wesky 2009-7-18 11:14:42 PM
元朗可以去維多利 BOOK Dr. Gerry
chiyiyiyi 2009-7-19 12:00:19 AM
唔該晒~~
以為請各位多多指教:001:
hamster1013 2009-7-19 12:33:06 AM
好可愛的2姐妹啊~
尤其家姐身上的感嘆號
sheepman 2009-7-21 04:04:33 PM
話唔埋細妹大個個背脊會有個問號呢XD
珊迪小姐 2009-7-21 07:01:53 PM
好得意呀!!!hahaa#^72^#
不過你比左幾多錢買呀??前主人點解吾要佢地呢??

快速發帖