我兔兔食草成日食到一半
就唔食, 要換過d新既
但係咁樣好曬
想知道大家d兔兔會唔會?
單選投票, 共有 107 人參與投票
8.41% (9)
18.69% (20)
52.34% (56)
15.89% (17)
4.67% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
小糖^^ 2009-7-19 07:14:07 PM
ronniecheung 2009-7-19 07:21:27 PM
跌咗的, 只要唔係碎或枯的, 再放返入草架佢都會食返~~~#^57^#
★YINGJa1v3v` 2009-7-19 07:21:39 PM
我果隻吾會-0-
hamster1013 2009-7-19 07:44:00 PM
布甸成日食晒d支唔食~
不過, 我會迫佢食返d先換俾佢 #^64^#
small_tra 2009-7-19 09:48:47 PM
佢耐左d草~就唔食~佢唔食d草會放返落草箱~
吸返d味~再比返佢食~佢又會食架wor~!
hh0 2009-7-19 10:55:03 PM
跌在籠底乾淨D草會執番放入草架,
舊草食到八八九九先加新既, 0甘就無得揀草食同無浪費
喵女)) 2009-7-20 12:00:25 AM
勁少...幾乎只會浪費十多條..
開心死我#^64^#
Jessie)) 2009-7-20 12:00:59 AM
我果隻都好冇衣食.....我成日同佢講出面第3世界國家既兔仔冇草食嫁...你咁幸福有草食仲掉咁多
chocolate301 2009-7-20 12:07:11 AM
d唔鍾意食o既就咬晒落地下....
擺耐o左果d草掂都唔掂下#^47^#
勞仔 2009-7-20 09:39:44 AM
成日擺到d草發黃~:046:
收起d草又唔食:051:
Miyako)) 2009-7-20 12:39:36 PM
成日整哂係次所到,浪費!
5112 2009-7-20 08:47:30 PM
諗住等佢食晒先換
點知擺成日都唔食
唯有換草~_~
小糖^^ 2009-7-24 10:57:53 AM
Goody09 2009-7-24 11:29:05 AM
迫佢食都無用...佢特登痾D尿尿落去...迫你換新草..激死#^62^# #^62^#

快速發帖