大家覺得定期剪甲 剪毛 聚會可行嗎???
:017:
不過要諗地點就頭痛D!!!!
剪完成地甲同毛....
清潔個人真係多得我地唔少~~:040:
千千 2009-7-20 12:42:32 AM
xd"  最 多    我 地  一齊 清 潔 -3-:057:
TrianPO 2009-7-20 12:48:01 AM
其實好好架@0@!!
有好多人都唔系好識幫兔兔剪毛,亦有d剪得唔太好, -v-.haaa
如果大家出尼幫大家剪下,可能會好d,甘唔洗特登拎錢出尼幫兔兔剪呀ma ^^
wesky 2009-7-20 12:52:31 AM
天氣太熱  不宜外出
等涼天再算
如果有人願意借地方, 可以諗下 XD
TrianPO 2009-7-20 12:53:53 AM
haaa, 近排打埋風tim -v-
不過最緊要搵到地方先, xd
千千 2009-7-20 12:55:24 AM
有 無 人願意  先 xddd
Jessie)) 2009-7-20 02:58:01 AM
我估冇一個地方可以願意俾我地搞到 "兔毛滿天飛" :062:
chocolate301 2009-7-20 09:25:48 AM
如果搞得成都幾好...
不過搵地方係最大o既問題~~
個地方一定要夠大又要唔dirty...
firen_freeze)) 2009-7-20 09:32:15 AM
#^3_002^# 竉物CAFE....可以嗎?
勞仔 2009-7-20 09:45:07 AM
原帖由 firen_freeze 於 2009-7-20 09:32 發表
#^3_002^# 竉物CAFE....可以嗎?

cafe一定要夠乾淨~:046:
小糖^^ 2009-7-20 09:51:11 AM
BB囡 2009-7-20 10:45:57 AM
Li個提意都好
不過真係要諗好多野
好多兔友都住唔同地方
要搵一個中位既地方真係好難
因為而家咁熱,如果出街太耐真係驚有事
但我真係好有興趣呀
勞仔 2009-7-20 11:01:20 AM
旺角可能係最方便大家,但係果面d空氣又太差、車又多#^36^#
不如大家比d提議,係邊區好丫?#^33^#
smallsuishan 2009-7-20 11:03:38 AM
哈哈!! 大家都係邊方面有困難~~

地方我真係諗唔到~~
如果我自己住 你地上黎就冇問題~
可惜....... :043:
勞仔 2009-7-20 11:20:14 AM
可惜我家太細,而且係荃灣區#^16^#

快速發帖