勞仔 2009-7-20 09:45:07 AM
原帖由 firen_freeze 於 2009-7-20 09:32 發表
#^3_002^# 竉物CAFE....可以嗎?

cafe一定要夠乾淨~:046:
勞仔 2009-7-20 11:01:20 AM
旺角可能係最方便大家,但係果面d空氣又太差、車又多#^36^#
不如大家比d提議,係邊區好丫?#^33^#
勞仔 2009-7-20 11:20:14 AM
可惜我家太細,而且係荃灣區#^16^#
勞仔 2009-7-21 11:01:57 AM
原帖由 小糖^^ 於 2009-7-20 12:49 發表
旺角寵物cafe 唔係唔好……不過空氣好差、同埋好熱………可以到沙田丫……←不過唔知有冇寵物cafe……因為沙田去好多地方都好方便﹗

沙田?:057: 可以諗諗喎~反正我係荃灣,去邊度都差不多~除左cafe,會所又得唔得呢?:053:
勞仔 2009-7-21 12:01:15 PM
原帖由 eggegg 於 2009-7-21 11:56 發表
次次同我隻老佛爺相毛, 剪毛, 修甲都好似打仗咁.周身傷痕..不過都叫做俾我剪

不過而家0既 00 同 66 就反都反唔住, 一反佢又走...#^41^#  到而家都未可以清哂佢屁股d大結

激屎我, 得一對手真係爭d #^14^#

我試過比佢飛後腳~我到而家,都未試過一次係成功幫佢剪:016:
所以,我好想攪得成呢個聚會丫~~:020:
勞仔 2009-7-21 02:53:36 PM
原帖由 cordero 於 2009-7-21 13:43 發表
即係我又黎唔到:011:

book定機票返黎先啦~:053:
勞仔 2009-7-24 07:07:26 PM
唔好比呢個post沈呀~~剪甲修毛有無計仔快d舉行?:017:
勞仔 2009-7-30 03:54:43 PM
hehe~~我家弟弟原來一直都做緊寵物美容(大約7~8年了)
前幾日佢黎左我家幫我兔兔修毛:038:

快速發帖