天氣變熱,
total最近便便變黑變小,
但係食量依舊...生活習慣亦無乜唔同~
今晚就有d煩躁~唔知發生咩事...摸佢肚仔..佢又走
我以為佢肚仔痛la~
再試多幾次,佢自己攤低之後我又去摸佢肚仔,
但係佢又乖乖比我摸...咁即係點呢?

除左便便變黑+size小之外,
都無乜唔同...

有d擔心....:050:
wesky 2009-7-21 12:12:04 AM
可能天氣關係啦
前一排我兩隻d cc 都細左
arlingling 2009-7-21 12:46:30 AM
我個隻都係, CC又黑又細,
但係佢生活習慣冇唔同,
所以我今日開左D草粉比佢食!
smallsuishan 2009-7-21 12:48:25 AM
我家何Hill仍然非常大食!!!
好利害了∼∼ :073:
jasmineyth)) 2009-7-21 02:05:36 AM
會唔會係身體唔夠水份呀?
riva.)) 2009-7-21 02:45:28 AM
我個隻d cc 大左..
喵女)) 2009-7-21 09:52:23 AM
家中小吉...屎屎依然大大粒,金黃的.V.可能仲大過大家GE鼻哥窿~#^64^#
兔仔怡v3v 2009-7-21 01:34:35 PM
原帖由 喵女 於 2009-7-21 09:52 AM 發表
家中小吉...屎屎依然大大粒,金黃的.V.可能仲大過大家GE鼻哥窿~#^64^#

鼻哥窿太顛喇...
我家中咪咪最緊都痌金蛋...粒粒都好似m&m咁大粒
hamster1013 2009-7-21 09:30:04 PM
布甸就一時時,
噚日就食晒2個草架+1個草波o既草,
cc就大粒咗d.
但今日都係食差唔多咁多,
cc又細粒咗.
我都想知點解?!
喵女)) 2009-7-22 12:15:29 AM
係真咖><"
好大粒好美麗咖
大家睇睇~

Jessie)) 2009-7-22 12:17:44 AM
但是我睇醫生果時有問醫生 屎屎黑係唔係代表咩問題, 但是佢話冇事, 正常, 好似係話多左d脂肪就會黑D
(我唔sure係唔係脂肪, 因為聽到冇問題果時已經輕鬆左)
光之天使)) 2009-7-22 01:29:57 AM
希望佢無乜事la~~

我之前都有問過醫生...
佢又反問返我,飲食正唔正常,
如果飲食正常就無問題...佢係咁答囉..
但係我自己睇書又覺得係病既徵兆~
都係多d留意

快速發帖