遠在火星的我,
今日差派左住在地球的父親大人幫我去學校度
攞畢業證書...
雖然摸唔到,但睇到個e copy都興奮度想大叫
三年苦學生涯一朝報:063:
elyse)) 2009-7-23 11:02:08 PM
我都仲未拿畢業證書,下個月要final exam....好驚牙>.<
你去到火星,我遲下要入社會大學
三年苦學生涯好驚未能一朝報....

不過好想快d學人地拋四方帽同大叫,好似好爽。:037: :037: :037:
cordero 2009-7-23 11:04:19 PM
其實我都未一朝報...
不過諗起呢三年寒窗苦讀真係有血有淚
elyse)) 2009-7-23 11:15:43 PM
對牙...哈哈...:037: :037:
由其一個sem快完個陣最辛苦...
一大堆project加exam,捱足幾日夜,仲要加埋照顧兔b們.....
真係有血有淚同汗
喵女)) 2009-7-23 11:31:23 PM
盡情叫啦火星的朋友!!!!!!!!!!!!!!!!!
花侏媽認容得好好笑....
wesky 2009-7-24 12:01:36 AM
真好 =0=
我仲有兩年啊
kwaikwai 2009-7-24 12:30:18 AM
有得讀書好幸福啦~~
出左黎社會做黎~~就好想重投校園生活~~

好羨慕你地呀~~~ #^28^#
湯丸 2009-7-24 09:31:54 AM
Congrats ^^
cordero 2009-7-24 09:36:44 AM
我出左黎做野好幾年啦...半供讀咁完成個學位ga ja...
勞仔 2009-7-24 02:12:09 PM
我好羨慕你地丫,仲可以讀書~:071:
還記得n年前讀書都係返去訓覺多:068:
小晴兒 2009-7-25 04:40:12 PM
大叫吧!!!!!!!!~~~~
cordero 2009-7-25 05:24:55 PM
大驚真係大叫會俾同屋歧視=3="
Vinkivan 2009-7-26 09:31:51 PM
恭喜你哦~ 你嘅努力係會得到回報咖~ 過去係、現在係、將來都會係~!!^^

快速發帖