大家好>.<私是新手兔奴...
同大福相處短短2個多月。。。
我地經歷好多野。。。
有為過佢亂咬野已煩惱...
有為過佢病而哭。。。
雖然佢帶比我既煩惱同唔開心既事都不少
但相比起佢為我帶來既歡樂就多很多^_^
to:大福 對唔住牙...我知道要您被迫離開寵物店既同伴
突然來到一個陌生既地方...您一定會驚...好不安...
對唔住牙...要辛苦您啦...就請您好好咁習慣一下新的家

riva.)) 2009-7-26 12:04:16 AM
太可惡的超帥太陽眼鏡!!!
我兔b 又想要呀? 邊度買ga?
hamster1013 2009-7-26 12:09:41 AM
好可愛呀!
咁細副超o既~
副超同頂帽喺邊度買架?!
FATO_W 2009-7-26 12:20:34 AM
大福有d似熊貓wor
一樣咁得意!
其斤 2009-7-26 12:23:50 AM
原帖由 riva. 於 2009-7-26 12:04 AM 發表
太可惡的超帥太陽眼鏡!!!
我兔b 又想要呀? 邊度買ga?

:021: 太陽眼鏡/眼鏡。。。只係我家d娃(4/1)到拎黎影相
之前扭蛋(1/2年前)。。。扭回來的"""唔知e+仲有冇...
其斤 2009-7-26 12:29:28 AM
原帖由 hamster1013 於 2009-7-26 12:09 AM 發表
好可愛呀!
咁細副超o既~
副超同頂帽喺邊度買架?!

多謝讚賞>///<
細超係扭番黎ga-v-|||(1-2年前)
完全冇諗過會岩用...哈哈
頂帽仔...係自家製...所以手工超差...XDDD
其斤 2009-7-26 12:37:40 AM
原帖由 fato_w 於 2009-7-26 12:20 AM 發表
大福有d似熊貓wor
一樣咁得意!

嗯>.<E個都係我選擇左佢既原因之一...
(由細細個開始...一直同媽咪講想屋企養熊貓...XDDD)
E+屋企人同意之下..加埋自己有經濟能力可以養寵物時...
比我可以遇到大福...都算完成半個童年夢想-v-幸福ing。。。
光之天使)) 2009-7-26 12:39:08 AM
嘩~~大福好可愛~
戴眼鏡好得意呀~

ot:你玩咩娃? p? b?
oscarlik 2009-7-26 12:47:00 AM
搞到大福好似一個公仔咁
係一隻熊貓公仔-,-
:021:
其斤 2009-7-26 01:10:29 AM
原帖由 光之天使 於 2009-7-26 12:39 AM 發表
嘩~~大福好可愛~
戴眼鏡好得意呀~

ot:你玩咩娃? p? b?

可愛>v<多謝讚美...面紅ing
嗯嗯~無意中發現眼鏡好物~大心

我私娃...1隻1/4 bjd,1隻pullip,1隻 dal, 2隻angel pullip
大福回家後...全部被封印不見天日""避免成為"齒"下亡魂
wesky 2009-7-26 01:16:32 AM
睇完我都想影下佢地帶眼鏡既Look XD
好靚女啊
其斤 2009-7-26 01:25:57 AM
原帖由 oscarlik 於 2009-7-26 12:47 AM 發表
搞到大福好似一個公仔咁
係一隻熊貓公仔-,-
:021:

可能我本身係一個好仲e公仔�娃娃既人啦
唔。覺。意。地...XDDD 拎大福黎扮靚靚同影相...哈
真係好多謝 >_< 我家孩子的忍耐同合作

希望唔好有兔友-v-"會打去漁農處告我虐畜啦...苦笑
rock_his 2009-7-26 01:29:37 AM
好似公仔呀啵:050:
chocolate301 2009-7-26 01:35:30 AM
真係好似公仔~~好得意呀!!!
我記得之前出過呢D扭蛋呀~~
果陣仲諗咁細副扭o黎都冇用...
估唔到原來咁fit兔兔喎~~
真係好cute呀#^9_003^#
CHIUPO=] 2009-7-26 12:18:48 PM
大褔同隻熊貓公仔真係好似樣呀#^53^#
大褔好可愛呀
佢係男仔定女仔呀?
同樂樂做個朋友呀#^52^#

快速發帖