昨晚半晚睇下Goody仔點知個儲物箱打開左(我以為自己無鎖到)..口中已經擔住袋果榭草。。好彩未穿。。咁我未即時取回放回儲物箱,再鎖返。。。點知早上起來個儲物箱又打開左。。入面放左好多野食。。。裝糧個袋咬到難哂。。。裝紅蘿蔔乾個密實又咬穿埋。。仲食左唔少。。。以我睇。。。果樹草個袋又穿埋。。我明明鎖左。。。我都唔知佢點打開。。。

個儲物箱就係以下張相中咁樣

兔仔怡v3v 2009-7-28 12:44:10 PM
goody仔咁犀利識得自己開箱@@
ka@+ 2009-7-28 12:49:50 PM
勁喎識開箱=]#^11^#
FATO_W 2009-7-28 01:06:00 PM
wa 咁醒既
為左食果然用盡辦法 #^74^#
Panda)) 2009-7-28 01:11:51 PM
勁呀~!!! 可能佢已經努力左成晚~haha#^30^#
大富翁 2009-7-28 01:16:09 PM
唔係MA!!叻成咁呀????!!!
俾個GOOD 你!
ronniecheung 2009-7-28 01:34:43 PM
嘩, set 部機偷拍下佢點開先!!
神乎奇技!
光之天使)) 2009-7-28 02:17:33 PM
咁叻~~!!!
真係wor~你試下扮行開之後偷偷伏佢~
拍底黎睇下~~
真係好勁呀!!!
smallsuishan 2009-7-28 02:41:17 PM
係咪你夢遊開俾佢咋??
哈哈 犀利丫∼∼∼
不過鼠鼠為左吃 真係咩都做得出!!!
勞仔 2009-7-28 02:45:06 PM
好想睇下佢係點開箱丫~快d偷拍佢比大家睇啦#^30^#
tracy)) 2009-7-28 04:46:38 PM
好醒呀~~~好想睇佢點樣開個箱呀~~
Vinkivan 2009-7-28 07:01:21 PM
可能佢已經懂得用手抓甩個扣喇~!! 我諗你要轉個第二種箱, 又或者放喺啲兔兔去唔倒嘅地方喇~!!
kwaikwai 2009-7-28 11:06:01 PM
哈哈哈~~~真係好勁呀~~
佢地為左達到目的真係咩都會做~~ #^5_002^#
千千 2009-7-28 11:09:46 PM
=W=  兔兔   萬歲~
kiki520u 2009-7-28 11:12:51 PM
為左食.. 發揮驚人既潛能!!!#^48^#

快速發帖