係post相之前有幾個問題想大家幫幫手

1. 之從何小張黎左屋企之後 Hill仔就用屎黎霸地盤
但係何小張走左之後 情況仍然如是~~
有冇方法可以解決呢??

2. 大家既兔兔都好似飲好多水
但係Hill仔飲好少水的
一樽都要飲三至四日 有冇方法可以令佢飲多D???

好..解答完就獎你地欣賞Hill仔既相片

IMG_2351 (Small).JPG (123.45 KB, 下載次數: 10)

佢對翼真係清晰可見... 仲企係度睇TV

佢對翼真係清晰可見... 仲企係度睇TV

IMG_2352 (Small).JPG (121.65 KB, 下載次數: 7)

幾串...企係上面唔理人

幾串...企係上面唔理人

IMG_2354 (Small).JPG (117.12 KB, 下載次數: 9)

又有心事!! *見唔見到好多屎圍住佢呢???

又有心事!! *見唔見到好多屎圍住佢呢???

IMG_2358 (Small).JPG (93.29 KB, 下載次數: 8)

10:30pm 等吃飯中

10:30pm 等吃飯中

兔仔怡v3v 2009-7-30 11:21:17 PM
小張做咩走左既!?:046:
FATO_W 2009-7-30 11:22:53 PM

回復 2# 的帖子

係wor..小張走左喇?
點解既
hill仔一樣仲係咁得意
對翼好搞笑 #^51^#
老虎b 2009-7-30 11:26:03 PM
囂張二人組做乜解散左呀#^66^# #^66^#
為食仔 2009-7-30 11:30:41 PM
我兔兔都飲好少水的,一日都飲唔到一樽,我諗又唔需要專登要佢飲多d水,佢有飲就得....
我想問下,何小張去左邊??
hh0 2009-7-30 11:46:01 PM
已拆伙不必提了.....
可能仲有何小張陣味
hill 仔要keep住霸地盆, 又唔知巨走左唔再返
俾D時間啦
smallsuishan 2009-7-30 11:46:49 PM
因為何小張黎左之後
Hill仔脾氣變得好差 之前佢都唔會咬我地...
跟住何小張黎左之後 就成日咬我地!!

佢同何小張係分開住
但係 Hill仔不停被咬....
每朝掃地都見到hill仔D毛被咬甩
有一次Hill仔仲俾何小張咬到手指...

最後我就連埋D糧同草交番俾佢前主人
FATO_W 2009-7-30 11:48:32 PM

回復 7# 的帖子

喔....咁佢主人會唔會負擔唔到
唔知有無人領養返佢呢..
smallsuishan 2009-7-30 11:49:46 PM
um.. 我個時就送左1包幼兔糧同3分1包成兔糧
3分1包既A草 同埋 少少T草俾佢..
之後我都見到有兔友話俾T草佢 唔知俾左佢未..
hh0 2009-7-30 11:53:13 PM
最近唔見佢上黎

e家見到hill仔開心番
firen_freeze)) 2009-7-31 12:01:49 AM
HILL仔最後一張相好可愛AR~~~~~#^27^#
兔仔怡v3v 2009-7-31 12:06:07 AM
#^77^#  sorry呀...
我頭先好似問錯左問題....

不過hill仔對翼真係好得意!!!
smallsuishan 2009-7-31 12:23:36 AM
傻啦~~ 大家都係關心隻兔兔ja~~

希望Hill大人唔好再四處大便
我唔想朝朝起身就踩屎........ :024:
光之天使)) 2009-7-31 01:01:22 AM
第一個問題....
我諗佢仲未有返安全感je~
遲下應該唔會掛~比多少少時間~

第二個問題....
我屋企total都係咁wor~
以前細個呢...就一日一支水...分分鐘未必夠添~
但係依家大左,一日先飲到4/5支~
可能因為有菜食~補充左d水份la~

不過你一支飲成3..4日!?你個樽好大?
smallsuishan 2009-7-31 01:25:04 AM
個水樽咁既SIZE囉 

IMG_1246 (Small).JPG (149.51 KB, 下載次數: 5)

IMG_1246 (Small).JPG

快速發帖