早幾日一心諗住買個大d0既兜俾 00 同 66 裝草... 唔使成日整到周圍係..同舒服d, 裝多d...

點知...個結果係...

#^81^# #^81^# #^81^#
wesky 2009-8-2 12:11:20 AM
哈哈   變左做廁所??
佢兩隻好搞笑
小米 2009-8-2 12:20:37 AM
兩位小朋友都好滿意個新廁所咁喎:073:
smallsuishan 2009-8-2 12:32:24 AM
wo..係咪草兜黎架...
同我何Hill一樣!!
Hill仔好鍾意邊吃草邊柯屎∼∼

佢地真係好fd
wm20472 2009-8-2 12:42:07 AM
好攪笑呀:056:
oscarlik 2009-8-2 12:46:46 AM
2隻野掂咩鬼-,-
偷情偷到去草架上...
哈哈
FATO_W 2009-8-2 12:47:16 AM
哈哈 真係幾搞笑
可能又要買多個lu
光之天使)) 2009-8-2 01:11:52 AM
佢地兩隻都好靚~
仲好似好fd咁添>_<~
好得意~
eggegg 2009-8-2 01:38:00 AM
原帖由 wesky 於 2009-8-2 12:11 AM 發表
哈哈   變左做廁所??
佢兩隻好搞笑

咁暫時又未變廁所..佢地會坐入去跟住食草...

不過當然d粒粒都入哂去..#^81^# #^81^#
eggegg 2009-8-2 01:38:40 AM
原帖由 小米 於 2009-8-2 12:20 AM 發表
兩位小朋友都好滿意個新廁所咁喎:073:

諗唔起佢地其實好細隻, 坐得入去..#^81^# #^81^#
money 2009-8-2 01:40:06 AM
哈哈!!!:037:
佢地好搞笑呀!!
仲要咁岩俾你影到佢地互望!!!
eggegg 2009-8-2 01:40:17 AM
原帖由 smallsuishan 於 2009-8-2 12:32 AM 發表
wo..係咪草兜黎架...
同我何Hill一樣!!
Hill仔好鍾意邊吃草邊柯屎∼∼

佢地真係好fd

係呀, 草兜黎架 #^51^# #^51^# , 個廁所係後面 #^51^#

佢兩個好恩愛架,不過未絕育, 要分開佢地...#^65^#
eggegg 2009-8-2 01:40:59 AM
原帖由 wm20472 於 2009-8-2 12:42 AM 發表
好攪笑呀:056:

係, 望住佢兩個有時真係都唔知好笑定好嬲 #^51^# #^51^#
eggegg 2009-8-2 01:41:43 AM
原帖由 oscarlik 於 2009-8-2 12:46 AM 發表
2隻野掂咩鬼-,-
偷情偷到去草架上...
哈哈

卡卡. 咁0岩一齊坐0左入去 #^51^# #^51^#
eggegg 2009-8-2 01:42:09 AM
原帖由 fato_w 於 2009-8-2 12:47 AM 發表
哈哈 真係幾搞笑
可能又要買多個lu

唔買lu, 等佢地大d應該坐唔入喇呱 #^51^# #^51^#

快速發帖