哈哈~~小糖,你返香港啦??呢幾日好玩嗎?
台灣果面都打風喎~驚險嗎??
快d入黎分享下你嘅旅程啦#^26^#
小糖^^ 2009-8-5 03:58:00 PM
勞仔 2009-8-5 04:01:08 PM
哈哈~等左好耐,貴人終於入黎留言啦~
台灣果面,每次打風前,都會好悶熱~氣溫比平日高,好彩嘅係佢唔會好焗~
之後個風就會打得超勁~低窪地區仲有水沈~水沈過頭嫁:046:
小糖^^ 2009-8-5 04:05:37 PM
小糖^^ 2009-8-5 04:07:17 PM
小糖^^ 2009-8-5 04:08:14 PM
小糖^^ 2009-8-5 04:14:29 PM
勞仔 2009-8-5 04:41:13 PM

回復 7# 的帖子

台灣電視有好多個台嫁,我試過發呆睇佢d廣告seal產品~
台北好似好好玩咁喎~有時間我都想試下台北~:053:
lingyan 2009-8-5 05:17:52 PM
台灣既mj化妝品係咪好平ga??
好想去掃貨丫~~
勞仔 2009-8-5 05:36:02 PM
原帖由 lingyan 於 2009-8-5 17:17 發表
台灣既mj化妝品係咪好平ga??
好想去掃貨丫~~

mj呢隻產品係日本生產,要計算(香港、日本、台灣)三方對換率~呢排係台灣最平:053:
choi_ching 2009-8-5 06:20:01 PM
你地都好熟台灣喎,,,連我係果邊生活過一段時間既人都比唔上你地
cordero 2009-8-5 07:10:43 PM
哦?你去過台灣讀書??
勞仔 2009-8-5 07:40:39 PM
我係台灣生活過....大約半年..不過係台南高雄.<---->.嘉義果面多~~:051:
aoi2003 2009-8-5 08:32:39 PM
台灣酒店,,我推薦你去101果邊...
係大安森林公園對面果間...唔錯...好鬼令...
我上2次去台灣都係住果間...
又近101 & 新光三越 治安好
我係買佢自由行,,,19XXHKD,,4日3夜,,
小糖^^ 2009-8-5 10:36:02 PM

快速發帖