好大隻丫~成身黑色嫁~但我搵唔到佢d糧放係邊>.<:051:

BB囡 2009-8-5 03:15:18 PM
都幾可愛..但點解你要搵糧既...遊戲黎
wesky 2009-8-5 03:21:18 PM
好少見黑色兔啊
BB囡 2009-8-5 03:26:04 PM
波波咪就係囉..你日日見
勞仔 2009-8-5 03:27:26 PM
原帖由 BB囡 於 2009-8-5 15:15 發表
都幾可愛..但點解你要搵糧既...遊戲黎

有兔仔又點可以無兔糧嫁:056:
草都無條丫~~餓死佢地啦:051:
Goody09 2009-8-5 04:26:53 PM
好得意呀........#^51^#
cordero 2009-8-5 05:53:26 PM
如果係黑色兔的話,我鍾意波波多d
小晴兒 2009-8-5 06:31:04 PM
識企的兔仔~好q@@
elyse)) 2009-8-5 06:43:35 PM
哈哈....黑配金 隻兔兔幾靚...:
不過我鍾意花侏多過呢隻野.....:073: :073: :073:
bonedog 2009-8-5 06:58:55 PM
呢隻兔個樣咁似b+ab 個間個隻既..不過睇落又應該唔係
笨﹏s!u〞彌 2009-8-5 08:34:19 PM
好得意喎~如果經過ge話去睇下先:002:
lunguide 2009-8-6 12:47:11 AM
我早兩日都有去,真係X+ab的宣傳,我都有影相呢
Vinkivan 2009-8-6 01:18:28 AM
雖那黑色兔兔都幾可愛, 但都不及我家湯丸丸咁可愛~~~ #^11^# #^11^# #^11^#
尤尤 2009-8-6 11:24:13 AM
隻兔兔幾靚.....
#^14^#
firen_freeze)) 2009-8-6 12:01:20 PM
我見到佢D兔糧O係邊啦~

圍左O係佢條頸度LAW~#^41^#

快速發帖