大家好呀 !! 我係 ak. 仔仔叫 芝麻糊 ~ 多多指教 !!

cordero 2009-8-6 09:33:21 AM
咦~芝麻糊個樣好似小元:057:
一樣係灰黑可愛既賓尼兔
小糖^^ 2009-8-6 09:42:13 AM
ak. 2009-8-6 09:47:07 AM
芝麻糊 係個頭黑 中間灰 身白 變色架 ~

cordero 2009-8-6 09:51:30 AM
係剪毛定天生架?
ak. 2009-8-6 10:04:43 AM
佢係長毛賓尼兔 泥架 ~ 因為天氣太熱 幫佢剪左毛, 冷天時間佢可能個身會灰d.

芝麻糊係 剛剛 8月4 掛 TY#8 時係 兔栛 帶返屋企 既拎養兔.
cordero 2009-8-6 10:10:04 AM
哦~原來係佢
適應得好嗎?
ronniecheung 2009-8-6 10:25:04 AM
好可愛呀! 我很喜歡黑色的兔兔, 再養多隻都會揀黑兔!

不過雲石板這樣放危不危險呢?
wesky 2009-8-6 10:28:07 AM
你好啊 ^^
漸變色 好特別啊
ak. 2009-8-6 10:30:59 AM
佢都ok 新屋呀 !! 第二日識得 all 屎屎, 不過 all she she 都係 all 唔準...
係個籠時 佢會好舒服咁 訓係 雲石上面.
不過晚上剛佢清籠時,佢就唔會好喜歡我搬佢出泥... :056:
一出完籠佢個 就震曬, 震到牙仔都有聲.. 都唔知點好.. :046:
cordero 2009-8-6 10:56:29 AM
唔好咁快搬佢出黎...等佢自己適應下先,開個門俾佢自己出黎
岩岩開始唔係太污糟都唔洗清籠住
有返兔兔自己陣味佢會安全感大d
ak. 2009-8-6 11:02:02 AM
個雲石板 可以剛剛好 卡係個 ab籠 到. 佢多數都會訓係上面, 因為好舒服. 下面就有時會 捐入去玩. 上上落落好開心, 不過我諗要買個架頂住佢會好d.
kittyz 2009-8-6 12:19:05 PM
你好呀芝麻糊,nice to meet you
eggegg 2009-8-6 12:38:56 PM
#^80^# #^80^# 好可愛呀
helen_laam 2009-8-6 12:44:08 PM
真係幾似小元喎~~
小元剪完毛都係咁o既色呀~~
不如結拜一下啦~~:054:
同埋你話佢尿尿唔準~~
係咪用三角廁太細個呢?
因為小元呢個大pat怪之前都係咁呀~~
企o左上去又唔識擰返正個pat先去喎~~
換o左長方形廁之後就冇呢個問題lu~~

快速發帖