個廁所好正呀!!!

個廁所好正呀!!!

riva.)) 2009-8-9 05:59:21 PM
^0^ 我果隻細個個陣都會咁!
BarbaraFok 2009-8-9 06:17:51 PM
但係畢仔大個仔喇痳
仲係咁訓, 真係失禮哂~~#^40^#
wesky 2009-8-9 06:20:11 PM
哈哈  真係好可愛啊
個廁所唔夠大啊 XD
BarbaraFok 2009-8-9 06:25:04 PM
佢呢幾日唔知做咩
成日訓廁所
乜真係咁有安全感咩#^16^#
光之天使)) 2009-8-9 07:12:34 PM
我屋企用ab廁所...
網底,
可能唔舒服所以唔會訓~~

不過畢仔真係訓得好可愛~
可能真係好好訓架~有自己陣味舒服d嘛
BarbaraFok 2009-8-9 07:17:02 PM
自己陣味=臭屎臭尿味#^64^#
sheepman 2009-8-9 08:11:28 PM
當廁所係床XDD
佢係咪有戀廁癖?XD
尤尤 2009-8-9 09:07:20 PM
以前咖啡都有呢個廁所....
個陣佢都係咁訓....
好搞笑....#^51^#
smallsuishan 2009-8-9 09:16:54 PM
唔通佢收埋D寶係屎兜???

咁臭都可以訓覺 佩服 :024:
BarbaraFok 2009-8-9 10:47:26 PM
佢可能覺得自己d屎屎係寶, 唔比我掂
我成日都問佢做乜係咁捕住D屎屎向個PAT度
係米想KEEP住新鮮, 訓醒可以食返#^64^#
千千 2009-8-9 11:46:02 PM
=口="但 甘 咪 對 兔兔 唔好 羅
訓醒 會 有 d vivi係 身∼
小米 2009-8-9 11:46:49 PM
畢仔好歡喜佢個廁所咁喎^^
hamster1013 2009-8-10 12:25:05 AM
畢仔仲咩咁搞笑o既~
廁所好瞓d?
Carmen)) 2009-8-10 12:31:43 AM
係咪屋企呢冷氣太凍?去呢屎屎度暖返D呀......:031:

快速發帖